Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kva meir treng eg til ein liten telttur?

#1

Hjertensfryd sa for siden:

Eg satser på ein liten telttur med ungane neste helg. Til campingplass. Logisk nok så skal eg ordne med telt, trenger og soveposer og liggeunderlag. Det er kun for ei natt, så eg trur ikkje eg leiter opp eit stormkjøkken. Men lys? Vil tru me tar med eit spel. Noko anna lurt eg bør tenke på?
Me har vert på teltferie før, så eg burde kunne dette, men tidligere har eg hatt ein annan vaksen med og, som har tenkt ut litt.


#2

Maverick sa for siden:

Våtservietter. Lys: det er veldig koselig med sånne batteridrevne lysslynger i telt, om du har noen sånne liggende. Puter, hvis det trengs. Primus eller stormkjøkken for morgenkaffe og fordi det er gøy.

Søppelpose!


#3

Hjertensfryd sa for siden:

Våtservietter ja. Takk. Pleier å ha liggande i bilen, men tok dei i sekken på sist tur. Lysslynge var lurt, det har eg opptil fleire av.


#4

veobra sa for siden:

Myggmiddel.
Ullundertøy å sove i. Det er rått om natta og da blir det kaldt.


#5

noen sa for siden:

Vanntette pakkeposer evt. store bæreposer. Som veobra skriver kan det være fuktig om natten, og da er det godt å ha noe å putte klær og sko i så det er tørt om morgenen. :nikker:


#6

Elise sa for siden:

Sjokolade. Masse sjokolade.


#7

frukt sa for siden:

Bestikk og tallerkener.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.