Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Parkering ved Anker hotell

#1

Polyanna sa for siden:

Jeg er redd jeg trenger bil i byen i ettermiddag, og trenger å parkere nær Anker Hotell. Jeg har et vagt minne om at det er en parkeringsplass i høgget der, jeg har brukt det når det har vært fullt ved legevakten. Men hvor? Er de nok plass? Hvordan er det å kjøre der nå? Alltid noe som graves et sted og GPS-en håndterer det sånn passe. Kjører jo aldri i byen mer, så føler meg omtrent som da jeg kom til byen og begynte å kjøre her for 23 år siden. :knegg:


#2

Lavender sa for siden:

Tror parkering i Christian Krohgs gate er nærmeste P hus.


#3

sindrome sa for siden:

Gunnerius p-hus er heller ikke så langt unna. Da kan du trikke opp på et par minutter og det er ganske lett å kjøre til. (Ring 1 over bakken til Spektrum og inn før eller etter Spektrum, avhengig av hvilken vei du kommer fra.)


#4

Billa sa for siden:

Det er et parkeringshus UNDER Anker hotell.


#5

Billa sa for siden:

Men, med tanke på at du nok er hjemme igjen nå, så regner jeg med at du fant ut av det ;) Så vet du det til en annen gang, i det minste :nikker:


#6

Polyanna sa for siden:

Ah, ja, jeg trodde det måtte være det, for de andre kom med biler, mange av dem. Men jeg feiget ut, lot bilen stå på Majorstuen og tok banen ned. :flau:


#7

Obelix sa for siden:

Sånn til en annen gang. Fint parkeringshus på Anker, grusomt/trangt/skummelt/veit aldri hva som befinner seg deri Christian Kroghsgate.


#8

Maverick sa for siden:

Hæ? Jeg digger det i Christian Krohgsgate. Er jo kjempeenkelt!


#9

Lavender sa for siden:

Alt i nærheten Hausmannsgate/Storgata er med fare for tyveri og ubehagelige syn.


#10

Maverick sa for siden:

Ja, uff. Viktig å ikke utsette seg selv for å se en uteligger eller narkoman.


#11

Obelix sa for siden:

Jeg veit ikke om det var en flåsete kommentar til mitt innlegg, men det er ikke spesielt hyggelig å komme ned dit etter jobb en sein kveld og møte på folk du veit du ikke har lyst å møte. Enkelt å komme til ja, men påstår at Anker er like lettvindt og mye bedre.
Og hvis du tror at jeg ikke tåler å se en narkoman eller uteligger så får du tro om igjen. Jeg snakker med de nesten hver dag.


#12

Maverick sa for siden:

Det var de «ubehagelige synene» Lavender snakket om jeg kommenterte. Synes det er en kjip måte å omtale folk.


#13

Polyanna sa for siden:

Å se folk sette skudd tror jeg mange syns er ubehagelig, jeg gjør i hvert fall det. Jeg syns også det er vanskelig å vite hvordan jeg håndterer folk som kanskje sover i rus, kanskje er syke/trenger hjelp. Og folk som er på vei til å sette et skudd og søker mer eller mindre desperat etter et uforstyrret sted gir heller ingen trygghetsfølelse. Nå skal det sies at jeg har gått mye i området det er snakk om og aldri opplevd ubehageligheter, men akkurat parkeringshus er nettopp et sånt sted der folk kan søke fred til å gjøre ting usett.


#14

Obelix sa for siden:

Ok, jeg har bare en «alle er dumme forsi jeg er sur»-dag og var nok litt kjapp i avtrekkern her.


#15

Maverick sa for siden:

Har en tilsvarende dag selv. :knegg:


#16

Lavender sa for siden:

Ja, jeg synes det er ubehagelig at de kjøper, selger, krangler, setter skudd åpenlyst, røyker stoff fra drikkeflasker, og sover i en krok uvisst død eller levende og han som satt på en stol og sov med munnnen på vidt gap, lignet en død person. Det er meldt tre HMS hendelser siste år på ansatte som har kommet borti sprøytespisser liggende oppå søppelbøtter og andre steder. Dette er ikke hverdags for folk flest når de parkerer på jobb. Og kollegaer har hatt innbrudd så fort det har ligget noe i bilen, nesten samme hva. Det har manglet et par kameraer.

For meg ubehagelig, jeg vet ikke bedre ord, men jeg innom garasjen to ganger hver dag fra april til november.


#17

Lavender sa for siden:

Det har jeg ikke skrevet, men greit å vite for folk som ikke er kjent, synes jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.