Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mobil: Holder 64GB nu for tiden?

#1

Anda sa for siden:

Jeg har byttet jobb, trenger ny tlf med større kapasitet enn de lusne 16 jeg har i dag. Vil ikke ha den lille iPhone SE'n jobben gir meg, så må betale en god del selv, primært fordi jeg vil ha litt større skjerm og moderne teknologi, siden den skal vare i minst to år.

Hva ville du gjort?

7'ern med 128gb? 8'ern med 64, eller 8 med 256?

7(128gb) og 8(64GB) kommer nokså likt ut i pris for meg, 8(256gb) kommer på ca 1.600,- mer.


#2

Tussa sa for siden:

Eg har 128 gb men det hjelper jo ingenting om eg ikkje kjøpe meg opp i iCloud visstnok :blånn:


#3

Molly sa for siden:

Det kommer jo litt an på hvor mye du har planer om å lagre på den, da. Hvis du har 16 i dag så vil 64 oppleves temmelig befriende.


#4

Bluen sa for siden:

Jeg gikk fra 16 til 64 for halvannet år siden, og har fortsatt masse plass. Føles luksuriøst!


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg sjekket nå. Jeg bruker 18 av mine 64 GB.


#6

Bluen sa for siden:

Jeg bruker visst 30 GB. Da har jeg mange (stort sett ubrukelige :knegg: ) bilder som er oppmagasinert over halvannet år.


#7

Anda sa for siden:

Jeg har glede av mye bilder jeg har liggende, ønsker meg fler offline spillelister (musikk), og å laste ned en film i ny og ne. Hmh. Skulle hatt 128 som mellomløsning.


#8

Teofelia sa for siden:

Jeg bruker ca 30, ser jeg.


#9

Toffskij sa for siden:

Jeg bruker 43,9 av mine luksuriøse 256, og er glad jeg ikke har 64. Men 128 ville vært nok. Jeg har fryktelig mange bilder, en god del musikk og noen filmer liggende på fonen, og liker ikke desperate sletterunder.


#10

Guava sa for siden:

Jeg bruker 32 av 128 nå men har nettopp hatt sletterunde.
Jeg liker å legge en del offline. Storytel-bøker, podcaster, Spotify og sånt tar en del plass.


#11

Anne C sa for siden:

Jeg har 128 og er veldig fornøyd med det. Ville ikke hatt mindre.


#12

Neket sa for siden:

Jeg ville hatt så mye plass som mulig.

Jeg har 7eren med 32 tror jeg, det er altfor lite, men vi må ta til takke med det vi får, kan ikke legge på ekstra cash for å få mer plass. Jeg haddde glatt lagt ekstra penger i ekstra lagring hvis det var mulig.


#13

Charlie sa for siden:

Har 8-ern med 64 GB, og 16 er i bruk. Nå er det lite bilder på den. Jeg laster opp bilder via appen til Fotoknudsen, så alle bildene mine ligger der. Veldig lett å laste opp fra tlf, den tar bare det man ikke har lastet opp fra før, og etter en sånn runde sletter jeg mesteparten bortsett fra ett og annet :elsker: -bilde.


#14

nokon sa for siden:

Eg måtte sjekke nå. Eg har 8 og bruker 52,7 av 64, men det er Podcast, Spotify og Storytel som trekk mest, og det er mykje der eg ikkje treng ha nedlasta offline. Eg har aldri følt på at 64 er for lite. Men eg har god kapasitet på iCloud for bilder og slikt.


#15

Anda sa for siden:

:mumle: 8'ern har jo fortsatt ikke 128.


#16

løve70 sa for siden:

Jeg har 7'er med 128 GB. Har som regel noe offline musikk, samt lydbøker på mobilen i tillegg til bilder. Nå har jeg også noen episoder av serier nedlastet.

Skulle nok klart meg med 64, men ser at diverse apper stadig trenger mer plass, så ville gått for 128 for å være sikker på at du har nok plass i 2 år.

Hadde nok gått for 8'ern med 256, siden den ikke kommer med 128:(


#17

sindrome sa for siden:

Har hatt 6'ern med 64GB i 3,5 år og ennå ikke klart å fylle den. Har ikke gjort noe forsøk på å begrense meg. Gikk fra 4'ern med 16GB, så det var en klar forskjell og jeg har ikke sett meg tilbake.


#18

Skilpadda sa for siden:

Jeg pleier å ha veldig mye musikk liggende på telefonen, så jeg er glad for at jeg har 128. Akkurat nå har jeg slettet all musikken og skal bygge opp nye lister, og nå bruker jeg i underkant av 70 GB. (Nesten 30 av det er bilder og videoer.)


#19

liefje sa for siden:

Jeg kjøpte iPhone 8+ med 256 GB. Kjøpte så stor lagringskapasitet fordi de ikke hadde telefoner med mindre GB tilgjengelig akkurat da (i USA). Jeg er nok blitt dårligere til å slette ting etter at jeg fikk all den plassen. Bruker 110 GB. Det er mest bilder som tar all plassen, har over 20.000 bilder på telefonen.


#20

~TM~ sa for siden:

Jeg bruker rett under 33 av mine 64.


#21

Miss Norway sa for siden:

Hadde 256 på min gamle iPhone 7, men da jeg skulle kjøper X’en så jeg at jeg bare brukte 30 av dem. Så da gikk jeg for 64, og det gikk bra med meg!

Jeg sletter bevisst med jevne mellomrom. Av og til må man resette eller ta backup av hele telefonen, og da tar det evig lang tid hvis man har mye gammal moro og dritt liggende som ta opp plas.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.