Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan fikse ikke-permanent rosa hår for smårolling?

#1

Maverick sa for siden:

Min datter (to og et halvt) vil ha rosa hår, og da må hun jo få det. :knegg: Hva finnes nutildags av remedier som farger hår (blondt) rosa for noen dager? Spray? Noe annet?


#2

Timar sa for siden:

Dattera her har en hårmascara. Husker selvfølgelig ikke hvor den kom fra.


#3

ingling sa for siden:

Jeg har kjøpt rosa hårmascara på Glitter. Veldig poppis!


#4

Maverick sa for siden:

Kan man bruke mascara på hele håret? :gruble: Vel, vi tester. :nemlig:



#6

Syrinx sa for siden:

Hårkritt.


#7

Teofelia sa for siden:

Frisøren har greier som man enten kan smøre på eller spraye på.


#8

polarjenta sa for siden:

Mine sønner har fått rosa spray hos frisøren.


#9

Pingis sa for siden:

Vi har disse i forskjellige farger. Slites bort mye i løpet av en dag, da. (Fant den her.)

#10

Nera sa for siden:

Ikke bruk rosa glansvask, for det sitter i månedsvis selv på barnehår. Jeg ville prøvd den sprayen, sønnen min får slik i håret hos frisøren etter klipp, og det sitter stort sett i en dag eller to, og vaskes lett bort.


#11

Inagh sa for siden:

Ene guttungen i barnehagen har veldig lyst hår. Han kom med rosa spraysveis her en dag - det knallrosa var borte etter en dag, men han var fin og lyserosa de neste fire-fem dagene.


#12

Primrose sa for siden:

Jeg synes de sprayene gjør håret så stivt. Her har vi brukt glansvasker fra Vita og hatt i tuppene/nederste del av håret. Sitter ikke i veldig mange uker.


#13

dea sa for siden:

Her farger barna håret til hverandre med vanlig kritt som man bruker på bakken. Det synes godt i lyst hår og er ute igjen etter en hårvask eller to


#14

Syrinx sa for siden:

Spray gjør håret veldig stivt og så lukter den sterkt (og ekkelt). Lysluggen våre blir omtrent permanent farget av spray, mange vask før det går ut.

Mitt tips er fremdeles hårkritt.


#15

Nera sa for siden:

Sånne fargebalsamer kan også funke til lyst hår, men man vet jo ikke hvor godt de sitter i håret i ettertid. Davines og Revlon har i hvert fall røde balsamer som gir farge på lyst hår.



#17

Chablis sa for siden:

Hårkritt brukte vi.



#19

ingling sa for siden:

Nei, det blir rosa striper, da. Jeg vurderte spray, men ble anbefalt å ikke bruke det på barnehår. Har ikke testet kritt, da. Min var fornøyd med rosa striper.



#21

Maverick sa for siden:

Jeg har bestilt kritt! Blir gøy å teste. :jupp: For mor også. :glis:


#22

zinatara sa for siden:

Min erfaring er at rosa forsvinner nokså raskt, mens blått blir til grønt og sitter lenge. Vi har brukt disse www.vita.no/merker/colorista/washout

Har også brukt disse, de må ikke vaskes ut, men blir ikke like stivt hår som med andre sprayer. Og de holder noen vasker. Kjøpte dem på ferie, så aner ikke om de finnes i Norge


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.