Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Yoghurt som har stått i romtemperatur i 20 timer

#1

Ine sa for siden:

Bare å kaste med en gang, eller ta luktetesten?


#2

Stompa sa for siden:

Jeg ville ha kastet. :nemlig:


#3

frukt sa for siden:

Det skader vel ikke å lukte først.


#4

Millen sa for siden:

Samme her.


#5

veobra sa for siden:

Jeg hadde spist den. Det er syrnet melk og det tåler mye. Jeg har spist sånne mange ganger. :glemsk:


#6

banana sa for siden:

Hadde spist den uten å nøle hvis det var ren jogurt uten masse dill oppi.


#7

Millen sa for siden:

Hva gjorde du?


#8

Myria sa for siden:

Luktetesten. Det er jo syrnet melk så den tåler mye.


#9

Ine sa for siden:

Satte den i kjøleskapet. Ikke testet ennå.


#10

nolo sa for siden:

Lukt og smak. :nikker:


#11

Polyanna sa for siden:

Jeg lager min yoghurt ved å la den stå på benken i et døgn, så jeg tenker "innafor". :knegg: Det er jo syrnet melk, du risikerer vel bare at den syrner enda litt?


#12

Toffskij sa for siden:

Jeg hadde glatt spist den.


#13

Floksa sa for siden:

Tuller dere? Det er et syrnet melkeprodukt som holder seg i mnds vis i kjellertemperatur. 20 t på kjøkkenbenken gir den bare mer fylde. Man LAGER yoghurt ved å la den stå i rom temperatur.


#14

Bluen sa for siden:

Så lenge det var en uåpnet boks, hadde jeg trolig spist den.


#15

banana sa for siden:

Jeg lager jogurt ved å la den stå i 2-3 døgn på badet, så jeg hadde som sagt ikke nølt et sekund.


#16

Mei sa for siden:

Spist.



#18

Veneria sa for siden:

Jeg er alltid forsiktig med slike ting og vil kaste bort yoghurt.


#19

tink sa for siden:

Uåpnet yoghurt, det ville jeg glatt spist. Har gjort det mange ganger uten problemer. Dersom du foretrekker at den er kald, kan du gjerne la den kjøle seg i kjøleskap først.

Har alltid lurt på hvem det er som kaster så skrekkelig mye mat, men nå skjønner jeg det når så mange er villig til å kaste uten en gang å lukte eller smake om det er spiselig.


#20

My sa for siden:

:nikker: Har vært i et land med tropisk klima (og ditto temperatur) hvor det ble solgt bøffelyoghurt på hvert gatehjørne, i små terracottakrukker, og de stod der hele dagen. Smakte himmelsk!

Nå vet jeg ikke hva som blir gjort med den norske industriyoghurten, for alt jeg vet kan det være noe der som "ødelegger" de naturlige egenskapene, slik at den tåler mindre. Men jeg ville i alle fall sett, luktet og smakt før jeg eventuelt kastet den.


#21

Ine sa for siden:

Den var helt fin!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.