Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor bade i Oslo i dag?

#1

Frøken Fjong sa for siden:

Jepp, trenger tips til Ok badested i Oslo:) Er klar over at badetemperaturen sikkert ikke er allverden, men det spiller nok ikke så mye rolle;D


#2

shute sa for siden:

Er det små eller store som skal bade?


#3

Frøken Fjong sa for siden:

Viktigst for de små - småskolealder👍🏼


#4

shute sa for siden:

Litt avhengig av hva dere har tilgang på av transport og slikt, Hvervenbukta og Hovedøya er jo lett tilgjengelige og fine steder.

Ellers har vi vært mye på sjøbadet på Sørenga siste ukene, da med 4-, 8- og 10-åring. Det er mest fordi det er nærstranda vår, men det er en fin sandstrand og fine forhold for bygging av slott og kanaler - vannet er jo alt for kaldt til å tilbringe veldig mye tid uti det, egentlig. Pluss for fine oppholdssteder og italiensk iskrembutikk i umiddelbar nærhet. Var absolutt ikke overbefolket i går, så jeg vil tro Folk Flest har rømt byen i langhelgen.


#5

GinaK sa for siden:

Minsten min badet på onsdag. Han sa at vannet var lunka. :D: Særlig. Men de badet fra skoleslutt til vi hentet klokka 19. De er helt sprø.

Katten, Hvervenbukta og Ingierstrand?


#6

Input sa for siden:

7-åringen badet på Sørenga i går. Han pleier ikke være særlig tøff, så det kan ikke ha vært ekstremt kaldt i vannet. Veldig fin sandstrand der.


#7

Robyn sa for siden:

Hørte på radioen her om dagen at det var 19 grader i vannet på Ingierstrand.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.