Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trådløs harddisk (backup)

#1

mosol sa for siden:

Etter gode tips og oppstrammere her på FP har jeg gått til innkjøp av to eksterne harddisker Western Digital My Book Essential 320 GB for å ta vare på musikk og bilder.
Nå har vi etter nøye overveielse gått bananas hos HiFi-klubben og kjøpt Sonos musikksystem, og behovet for en trådløs harddisk dukker opp (for å slippe å ha på mac'en hele tiden). Jeg ønsker å sende tilbake den ene harddisken jeg har kjøpt og erstatte med en tilnærmet lik, men trådløs. Er denne da noe for meg?


#2

torsk sa for siden:

Disken du linker til er ikke trådløs på noen måte. (Men det er en fin disk, jeg har den selv).


#3

mosol sa for siden:

Der ser man :fnise: Er skikkelig dårlig på dette. Noen som har tips om hva jeg trenger?


#4

torsk sa for siden:

Jeg har bare skumlest på hva du har kjøpt, men etter det jeg kan skjønne så er det dette? Og da ligger det en beskrivelse av oppsett her. Utfra beskrivelsen så trenger du en NAS-disk, og den kan enten være trådløs eller kablet så lenge den er på nettet ditt. Denne påstår å være en NAS-disk, men jeg har ingen personlige erfaringer med slike.

Disclaimer: jeg har som sagt bare skumlest, så jeg er ikke 100% sikker på at det er slik det henger sammen. Men så er det ikke jeg som har fått meg så fint musikkanlegg heller. :smil:


#5

mosol sa for siden:

Brukerstøtten på FP er bare helt fantastisk :ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.