Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

To cut or not

#1

frukt sa for siden:

Jeg, som i alle år har foretrukket å gjemme meg bak lange lokker vurderer faktisk å klippe meg helt kort. :what:

Og siden Tilda Swinton er så innmari kul, vurderer jeg noe lignende.

Men er det vanskelig å style en sånn frisyre? Jeg pleier å "wash and go" liksom, og eier ikke hårføner. :knegg:


#2

ingling sa for siden:

Jeg har sveis i den gaten der. Du trenger føner. :humre: Jeg bruker også en stylingspray før føning, tørrsjampo etter og spray til slutt. Tar ikke lang tid.


#3

frukt sa for siden:

Jeg har vurdert å kjøpe en. Lenge... :knegg:
Det kommer nok!


#4

Malama sa for siden:

Hva som regnes som lang tid er vel individuelt. Jeg har også langt hår og vasker det nesten aldri om morgenen, så bare det å skrulle vaske, og deretter tørke og style det er altså mao alt mer enn det jeg bruker tid på. Oftest fingrene gjennom det, noen ganger en børste...

Dusjer man alt om morgenen er det vel noe mindre endring i tid da, men føning er nå likevel ikke gjort på et par sekunder?


#5

Teofelia sa for siden:

Jeg hadde tilnærmet slik sveis for noen år siden. Jeg dusjer og vasker håret hver morgen. Med en god klipp kunne jeg ordne håret på fem minutter, eller så, men det krevde at jeg gikk til frisøren ca. hver 6. uke.


#6

Myrsnipa sa for siden:

Ikke klipp! Du må vaske det hver eneste morgen pga "liggesår", det MÅ fønes og styles med produkter, og det må klippes ofte om det skal holde formen = dyrt.
Min erfaring er også at man ofte begynner rett på en spareprosess igjen, og det er et sant lite h**** :knegg:


#7

Molly sa for siden:

Har samme erfaring som Myrsnipa. Sier også: Ikke klipp!


#8

Avatar sa for siden:

Både enig og uenig. Kort hår krever styling (i hvert fall min hårtype gjør det). Men jeg har aldri begynt rett på spareprosess igjen, jeg har alltid hatt det kort noen år. Men det krever frisør hver 6-8 uke ja. :nemlig: Lang nakke, når man har kort hår, er ikke veldig pent.


#9

Strå sa for siden:

For meg er dette selve definisjonen av "mye" og "tar lang tid": Spray, føning, tørrshampo og spraying igjen. Nope, det blir for mye jobb. Til gjengjeld ser du alltid fin ut på håret, i hvert fall pleier ingling det.

La håret ditt være Frukt.


#10

Avatar sa for siden:

Det er bare hår da, og det vokser ut igjen.


#11

Sol sa for siden:

Jeg har hatt kort hår i forskjellige varianter hele mitt voksne liv og syns ikke det er mye jobb i det hele tatt. Er det kort nok, kan jeg dusje og vaske håret, fikse det meste annet som skal fikses om morgenen og så bruke 20 sek på styling når det er tørt nok (lufttørker). Nå er det litt lenger og jeg bruker føner i 2 min før styling.


#12

Einhyrningur sa for siden:

Jeg må dusje hver dag nå med kort hår. Det er et ork!


#13

Strå sa for siden:

Sant nok. Uansett kan man style så lite eller mye som man vil uavhengig av hårets lengde og fasong. Har man lyst så kjør på.


#14

frukt sa for siden:

Jeg har hår med litt fall, og tror ikke det nødvendigvis trenger så mye styling egentlig.
Men jeg er i tenkeboksen.


#15

Avatar sa for siden:

Det har jeg også, og tro meg; det trenger styling! :nemlig:


#16

Maverick sa for siden:

Anbefaler alltid å klippe håret kort i ny og ne. Det er så deilig! :hjerter:


#17

ingling sa for siden:

Takk! :D

Det er en del jobb ja, men det med hyppige frisørbesøk er vel et mer vektig argument mot, egentlig. Jeg kan ikke gå mer enn 6-7 uker før det er høyst påkrevd med en klipp bak i hvert fall, så det blir relativt kostbart.

Styling kreves selv om du har fall, ja. I hvert fall hvis du skal ha det a la sånn det er på bildet. Så hvis du helst vil kunne dra en børste gjennom og løpe ut ville jeg beholdt det langt. Selv kommer jeg aldri til å ha langt hår igjen!


#18

frukt sa for siden:

Må ikke ha det som på bildet, nei. Jeg liker godt å være litt rufsete med lang lugg som henger ned.


#19

Input sa for siden:

Jeg synes også det er kult, men er redd for å få samme sveis som Astrid Søgnen om jeg ikke styler det hver morgen.... :sparke:


#20

Stompa sa for siden:

Jepp. Jeg dusjer, tar en håndduk rundt håret mens jeg pusser tennene, og deretter bruker jeg 10 sekunder på å ha i stylingspray og forme håret med hendene. Så lar jeg håret lufttørke mens jeg steller meg ferdig osv, til jeg er klar til å gå ut døra, føner det i 10-20 sekunder (mer for fasong enn tørk), og voila - perfekt. Totalt bruker jeg under et minutt på håret. Jeg har tjukt men kort hår.


#21

Stompa sa for siden:

Nå er vel jeg der da, at jeg egentlig ikke synes at frisyren på bildet i hovedinnlegget er kort - mer halvlang. :sparke:


#22

Mjau sa for siden:

Ikke klipp deg er mitt råd. Om du har langt hår som du bare vasker og kan dra avgårde med, ja da er det mye jobb med kort hår. Om man ikke har kjempeenkelt hår som legger seg dit du vil ha det uten mer mas. Dessuten må du oftere til frisøren, og du trenger flere produkter enn du trenger nå. DYRT!

Jeg har teste flere ganger å klippe meg kortere. Angrer hver gang.
Nå har jeg langt og krøllete hår, som i seg selv er mye jobb da jeg må vaske det hver dag, ha i minst to ulike produkter og lufttørke det. BLAH! Samme om jeg har det kortere også. Gjør jeg ikke dette hver dag ser jeg ut som en halvcrazy alpakka. Og våger jeg å dra en børste igjennom det mens det er tørt. Nei, det vil jeg ikke snakke om engang...

Føler meg sånn: :latter:

www.fokuzz.com/media/10363/quiz_image563ae6a9526a3.gif


#23

Pøblis sa for siden:

Hva? Er hun ikke idolet ditt? :knegg:


#24

Filifjonka sa for siden:

Jeg ville beholdt håret!


#25

frukt sa for siden:

Håret mitt er ganske veloppdragent. :p


#26

frukt sa for siden:

Det er jo kort overalt bortsett fra litt lengde på toppen.


#27

Einhyrningur sa for siden:

Jeg har litt sånn bølgete lett hår som lever sitt eget liv om det ikke styles og fikses. Det krever mye tid for å se velstelt ut.

Jeg skal spare til langt igjen.


#28

Katta sa for siden:

Hvis du absolutt vil så klipp. Endring kan være gøy. Jeg synes noen få passer godt i kortere hår, de fleste kler bedre litt lengde. Spesielt om de ikke er veldig glad i å style.


#29

Elise sa for siden:

Jeg klippet nettopp 30-40 cm, til rett under ørene. Det er fantastisk deilig og befriende å slippe det lange håret! Helt nydelig, og det anbefales virkelig. Jeg ville kanskje ikke tatt sååå kort som bildet du viser med en gang? Ta litt og litt? Jeg er avhengig av å kunne ta håret bak ørene, så dette er det korteste jeg vil ha. Jeg liker egentlig å kunne stå opp fra senga og se helt ok ut. Jeg trenger litt mer enn det nå, aller helst dusje på morgenen, men hvis ikke - litt vann, litt skum, litt hårføner, så er det helt ok.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.