Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal vi ha til middag i dag?

#1

Divine sa for siden:

Mannen og jeg er hjemme alene, så vi vil kose oss med litt god mat. Grillen er for øyeblikket satt bort pga. vedlikehold av verandaen, så hva i all verden skal vi spise da? Vi vil ha noe sommerlig, ikke for komplisert og gjerne litt sunt. Ikke skalldyr.

:hjelp: :fantasiløs:


#2

Millen sa for siden:

Spekemat? Tilbud hos Meny nå.


#3

Novla sa for siden:

Vi skal ha sommerpastafavoritten min i dag: Kok ønsket pasta (gjerne trofie eller annen "kort" pasta), ha i masse asparges i biter mot slutten av koketiden, deretter erter det siste minuttet eller så. Sil av vannet, ha i en liten skvett god olje, halve cherrytomater, mozzarella i biter og noen biter syltede artiskokkhjerter. :nam:

Supergodt og superenkelt, og relativt sunt om man bruker mye grønnsaker i forhold til pasta.



#5

Myria sa for siden:

Vi skal ha spekemat, mozzarella/tomat/rødløk-salat, godt brød, saltkokte poteter, aïoli, oliven, asparges og melon. Krever lite matlaging og føles veldig sommerlig. :jupp:


#6

Tjorven sa for siden:

Dette er min desiderte favoritt for tiden. Vi lager det ofte og varierer hva som blandes i for hver gang. :nam:

Bare at vi pleier å bruke salma-laks.


#7

Tallulah sa for siden:

Det er en lakseoppskrift der også. :)


#8

Divine sa for siden:

Jeg har aldri smakt Poke, men synes det høres spennende ut. Men det så litt for komplisert ut til at jeg orker å begynne med det i kveld. Men takk for tipset likevel. Kanskje en annen dag? :hyper:

Ellers så var både spekemat- og pastaforslaget nyttig. Veldig fristende. Jeg får høre litt med mannen.


#9

Tallulah sa for siden:

Det er veldig lite komplisert. Kok ris, bland evt. med litt sushieddik. Kutt laks (bland evt. med chilimayo), mango, vårløk i biter og legg oppå risen. Tilsett evt. sushitang i tynne flak, koriander, ruccola. Ferdig! spis.

Evt krydre med sushikrydder, sesamfrø og soyaloje.


#10

Matilda sa for siden:

Mims magiske Cæsarsalat, den hadde vi i går! Ellers gleder jeg meg til å prøve Jamie Oliver’s superfood salad. Usikker på om oppskrifta ligger åpent på nett, den inngikk i et sånt veggie challenge-opplegg nå nylig, men jeg kan evt sende... Salat med søtpotet, brokkoli, avokado, granateple, quinoa, lime, koriander og nøtter. (Edit: ser ut som den er tilgjengelig.)

Pasta pesto med kylling stekt i panne er en annen favoritt hos oss, som jeg ofte tyr til når jeg vil ha noe mettende, men lett og med mye grønt.


#11

My sa for siden:

Bestill takeaway. :enkel:

Det ville sannsynligvis vi ha gjort. :knegg:



#13

Pøblis sa for siden:

Jeg er helt alene og har kjøpt et stykke entrecôte som jeg skal krydre, steke, skjære i skiver og spise med guacamole, søte minitomater, koriander, vårløk, tomatsalsa og bladgrønt på en liten tortilla. Eller uten tortilla. Litt sånn voksentaco inspirert av Nextlife.


#14

Divine sa for siden:

Oj, oj, oj. Så mye godt dere foreslår. :nam:


#15

Tallulah sa for siden:

På meg blir det pulled chicken-rester og vannmelonsalat.


#16

Millen sa for siden:

Divine; du må oppdatere oss hva dere ender opp med.


#17

Acino sa for siden:

Vi gikk for enkel kyllingsalat: isbergsalat, agurk, rød og oransje paprika, lilla rødbeter og stekt kyllingfilet i strimler med godt urtekrydder på. Mais og dressing til de som ville ha utenom. Og focaccia med hvitløkssmør, ferdig kjøpt. Passet utmerket i varmen. :)


#18

Divine sa for siden:

Det ble tre typer spekemat, tomat/rødløk/mozzarellasalat, eggerøre, godt brød, oliven, flatbrød, rømme, aioli og melon. Veldig nam. Kjøpte så mye at vi hadde det samme i dag også.


#19

Millen sa for siden:

Hørtes godt ut. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.