Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Walls2paint

#1

iben sa for siden:

Vi pusser opp hus og har kjøpt og lagt Walls2paint på stua og vårt soverom. Nå er soverommmet malt m 2 strøk, men jeg synes skjøtene synes for godt.. noen med erfaringer som har fått det bra med disse platene?


#2

Mei sa for siden:

Skjøtene må sparkles for å ikke vises.


#3

Fersken sa for siden:

Vi har på to vegger og skjøtene synes ikke selv om de ikke er sparklet. Men de er malt med 3 lag. En vegg i lys grå og en mørk petrol.


#4

iben sa for siden:

Kanskje jeg må til meg et strøk til da?
Gjorde dere noe spesielt når dere malte Fersken? Fant en side på nett der vedkommende hadde malt skjøtene på tvers først med pensel og mente dette fungerte bra... Pussa med sandpapir i skjøtene etter første strøk...


#5

Musemus sa for siden:

Det er ikke ment for at det skal sparkles. Men har du pusset ned skjøtene godt?


#6

Cabrel sa for siden:

Vi brukte disse på soverommet. Sparklet ikke og malte 3 strøk, skjøtene synes ikke.


#7

iben sa for siden:

Har ikke pusset i det hele tatt foreløpig...


#8

Erica sa for siden:

Det lønner seg å pusse lett over der skjøtene er mellom 2 av malingslagene. Dette gjør skjøtene mindre synlige.
Det er ikke alltid man får til usynlige skjøter på disse platene, det er avhengig av at underlaget er helt rett. Matt maling gjør skjøtene mindre synlige enn med blankere maling.

jeg anbefaler egentlig ikke å sparkle heller, for overflaten der det er sparklet blir gjerne annerledes enn der det ikke er sparklet, og det synes også...


#9

Fersken sa for siden:

Nei, gjorde ikke noe spesielt når vi malte. Det var et byggefirma som satte de opp for oss da vi totalrenoverte flere rom. vi gjorde bare all maling og tapetsering selv. Så om de brukte noen triks under oppsetting vet jeg ikke.


#10

Blondie sa for siden:

Vi vurderer disse, men ser mange på nett klager over synlige skjøter. Noen flere med erfaringer?


#11

Erica sa for siden:

Jeg har satt de opp to ulike steder i huset. Ett av veggene er en nybygd vegg som er ganske så i lodd og vater og hva har du. Der syns skjøtene ikke. På et soverom i andre etasje, der det kommer en ny vegg bortenfor den gamle så syns skjøtene. Så det er helt avhengig av hvor rett veggen er der du monterer tror jeg. Veldig skjemmende er skjøtene ikke syns jeg da, der de synes heller. Og overflaten blir veldig fin når man maler den.


#12

Myria sa for siden:

Ingen synlige skjøter her. Veldig fornøyd. :jupp:


#13

Blondie sa for siden:

Mine vegger er ikke i vater. :hehehe: Rekkehus fra 50-tallet.


#14

Røverdatter sa for siden:

Vi har de i mange rom, og jeg kan se skjøtene hvis jeg går bort og kikker etter dem, men de slår meg ikke i øynene eller oppleves skjemmende. Og veggene er veldig enkle å sette opp, og blir jo helt glatte og fine. De er det beste vi har brukt til nå i hvert fall. Vi har pusset opp selv mer eller mindre kontinuerlig de siste 23 årene, så har prøvd litt av hvert. :knegg:


#15

Erica sa for siden:

Jeg tenker som så at om alternativet er gips som man skal sparkle selv (eller sponplater for den saks skyld) så blir ikke det heller plettfritt om man ikke er flink. W2P er kanskje det enkleste å sette opp av disse alternativene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.