Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ergobag 1.-klassesekk i fysisk butikk?

#1

nokon sa for siden:

Skulestarteren min ønsker seg grønn sekk og vi har sett på Ergobag sine (www.skolesekker.no/1-klasse/skolesekk/ergobag-1-klasse). Men eg klarer ikkje finne fysisk butikk som forhandler desse, bare nettbutikker. Det er noko med det å dra og kjøpe sekk og velje i butikk, som er litt fint, så eg lurer på om FP har sett desse i fysisk butikk i Oslo-området?

(Og lang tirade om rosa og blå sekker i kjedebutikkene!)


#2

Timar sa for siden:

Er det bare rosa og blått i butikkene? Dere kan jo ta en handletur og prøve sekker så han får oppleve det, og så bestille på nett hvis den der fortsatt er favoritten?

Svaret er mao. nei, jeg har ikke sett de, verken på bokhandel, obs eller sportsbutikk og vi var innom de fleste steder i høst.


#3

nokon sa for siden:

Ja, det er bare rosa, lilla, blå og svart i butikkane. :mumle: Eg er litt skeptisk til å la femåringen kjøpe rosa sekk, med tanke på at den skal vare i nokre år. Men han vil i alle fall ikkje ha blå.


#4

nokon sa for siden:

Blafre har nokre dei markedsfører som skulesekkar, men dei er bare 12 liter. Det kan då ikkje vere nok?


#5

Tjorven sa for siden:

Nei, 12 liter er ikke nok som skolesekk. Det må minst være plass til kladdebøker og meldingsmapper i A4-format.


#6

IzziCreo sa for siden:

De så skikkelig gode ut, nokon! Håper noen har sett de i butikk. Viktig å kunne prøve :nemlig:


#7

Timar sa for siden:

Den som heter barnesekk? Nei, den er nok ment som tursekk. Ergonomi er viktig for små rygger som skal bære tungt, og 70-tallsnostalgien treffer nok ikke helt på det punktet.

Denne da, ikke grønn nok?
www.notabene.no/skolesekk-classic-22-l-rex-2017

Jeg tendenserer til å være enig med at den grønne fra ergobag var den fineste grønne på internettet! Og voila: www.ergobag.com/service/retailers/
Morris er tydeligvis svaret på dine ønsker! Men jeg vil tro de ikke har alle varianter alle steder, så sikkert verdt å ta en ringerunde.

:værsågod:


#8

nokon sa for siden:

Ja, denne. Eg stussa veldig då eg fekk mail frå Blafre, for eg assosierer ikkje den der med skulesekkar. Vi har ein Bergans 12-liter som har vore barnehagesekk i alle år, og den er det ikkje plass til bøker i. Eg tenker at ringperm må gå oppi.


#9

nokon sa for siden:

Retailers, takk, Timar. Eg søkte på «forhandlere». :flau: Definitivt finare grønnfarge, ja.


#10

Isolde sa for siden:

Jeg har ikke sett de i butikk. Vi tok sjansen i fjor. Man har jo alltid 21dager angrerett på nettkjøp. Lillebror ønsket seg en rød sekk. Ergobag er virkelig den beste sekken vi har hatt. Den er kanskje litt tung men det synes jeg Beckman er også. Den sitter bedre på en Bergans. Mange justeringer, det vanntette rommet har redder mange bøker med den distre 1klassingen vår.


#11

nokon sa for siden:

Norli Eldorado har og. Det blir nok det enklaste.


#12

Syrinx sa for siden:

Vi tok også sjansen og kjøpte ergobag i fjor, plutten er storfornøyd.
(Men jeg har aldri opplevd at elevene bærer tung sekk de første skoleårene. 1-2 bøker, meldemappe med ett A4-ark i, matboks, pennal, fire klinkekuler, en verdifull pinne (helst furu) og mellom to og fjorten melkekorker blir liksom ikke allverden.)


#13

Isolde sa for siden:

Vi har ikke penal, men lillebror høyner med et par steiner og en god del gummiknotter fra kunstgressbanen han har plukket oppå en vannflaske.


#14

millact sa for siden:

I tillegg skal de kanskje ha utebukse eller jakke el.


#15

Timar sa for siden:

Her er det ofte 3-4 skolebøker, Ipad, meldingsmappe, skrivebok, pennal, to matpakker og drikke. Og gjerne utebukse, skøyter, gymtøy og hva nå de må ha med seg.. Jeg opplever ofte at jeg tenker at sekken er tung.


#16

nokon sa for siden:

Min er ein steinsamler, så han bør nok tåle litt meir vekt enn dei som bare samler furu. :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.