Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rollermouse med rullestang

#1

Fintdethei! sa for siden:

Hvordan klarer man å venne seg til å skrive på tastaturet uten å å komme borti rullestanga. Fikk vidunderet i går ettermiddag, så jeg antar jo at noe tilvenning må påregnes. Eller tror jeg at selve musen bør jeg godt fornøyd med.


#2

Divine sa for siden:

Vet ikke. Jeg bruker rollermouse med rullestang, og jeg har ikke det problemet. Jeg tror kanskje jeg krøker fingrene mer enn deg? :vetikke:


#3

Che sa for siden:

Jeg har mousetrapper - der kan jeg ikke forstå hvordan man evt skal komme borti pad'en en gang. (og innbiller meg at rullestang er likedan)

  • Så endre håndstilling, kanskje?

#4

Bayone sa for siden:

Forstår problemet ja, det kan ta en dag eller to å tilpasse seg.


#5

Høst sa for siden:

Tastaturet må være på høyde med rullestanga - hvis det er for lavt kommer man borti hele tiden. Min rullestang har noen greier jeg slår ut og legger tastaturet oppå, da funker det.


#6

Che sa for siden:

Ja, det har min også - Jeg har håndledden hvilende på de der geleputene. I tillegg har jeg et tastatur hvor det er ca 5 cm fra nedrekant av Space-tasten til enden av tastaturet - så det er litt luft hvor jeg (ubevisst) hviler tomlene når jeg skriver.


#7

Ru sa for siden:

Det går seg til! Du må sikkert løfte litt mer på håndbaken, eller skråstille tastaturet litt, men plutselig går det helt fint og du har glemt at det var noe med det. ;)

Jeg fikk nytt tastatur for litt siden og det kan ikke skråstilles like mye som det forrige. Det ble bare kluss i begynnelsen. Så tok jeg helg og siden har det ikke vært noe problem. :skratte:


#8

Fluke sa for siden:

Det blir bedre etterhvert. :jupp:


#9

GinaK sa for siden:

Hadde det i forrige jobb og den var super. Savner den men sitter ikke med store hauger som punches og lite skriving i forhold så det går fint uten. :)


#10

Fintdethei! sa for siden:

Takk for tips, folkens. Gyver løs med krum nakke i morgen igjen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.