Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ikea Malm med oppbevaring

#1

IzziCreo sa for siden:

Er det noen som har erfaring med denne sengen? Knirker den mye? Er den så genial som den ser ut til?


#2

Input sa for siden:

Jeg har hatt min siden 2014, og er veldig fornøyd. Min knirker en del nå, men den er skrudd fra hverandre og flyttet tre ganger, så det er ikke så rart. Min eks-mann har lik som har stått på samme rom like lenge som min og den knirker ikke.

Jeg synes oppbevaringen er veldig praktisk. Vi har turtøy og vinter/sommerdyner (alt etter sesong) der og litt annet "rot". Fordelen fremfor samme seng med skuffer er jo at denne kan stå inntil veggen. Og at den er skjult og dermed hemmelig. Trygt sted å legge alle julegaver.

Det eneste jeg ikke liker er at den er ganske høy (jeg er veldig kort da), dessuten er kantene skarpe når man slår leggen inni.


#3

IzziCreo sa for siden:

Det høres jo helt supert ut, Input :jupp: Jeg elsker høye senger og vil aller helst sette meg "opp" i sengen, og fikser ikke de jeg må sette meg "ned" i :humre: Ser den skal ut av sortimentet til Ikea. Leit, for den er jo unektelig genial med all oppbevaringen. Kan jo ikke sammenliknes med skuffer synes jeg (vi har det på vår nå), da man blir noe mer låst i bruken.


#4

Fluke sa for siden:

Vi har den og liker den veldig godt. Ja, den er høy. Og vond å sparke borti. Men utrolig praktisk. Og god å ligge i (men det kommer jo an på madrass overmadrass).


#5

Fluke sa for siden:

Skal den ut av sortimentet?! Er de tullerusk? Dette er jo eneste seng med oppbevaring man kan ha på små soverom.


#6

IzziCreo sa for siden:

Nå er den dessverre utsolgt i hele Norge :sukk: Vi trenger den ikke før neste sommer (til hytta), så da setter jeg nok opp et søk på Finn. Skuffer gir ikke samme fleksibiliteten, så synes det var leit at Ikea tar den ut av prod. Men det kan jo hende de kommer med en liknende variant.


#7

IzziCreo sa for siden:

Ja, ikke sant?! Skikkelig teit! Må jo bare anta at en annen modell er på trappene. De har jo mange varianter med skuffer, men det er jo ikke det samme.


#8

IzziCreo sa for siden:

Nå er den lansert som nyhet, så da er det nok en oppdatert versjon som har kommet :jupp: Gledelig!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.