Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mobilabonnement der ein kan kontrollere Tidspunkt for mobildata?

#1

Hannah sa for siden:

Eg skulle gjerne hatt mogeligheit for å kunne regulere kortid barnet har tilgong på mobildata. Til dømes kunne slå av kl 21, fram til kl 8. Det nyttar ikkje å slå av trådlaus internett, når ein har tilgong til mobildata. Ja, ein kan hente inn telefonen i gitt tidsrom, men det er ikkje alltid praktisk mogeleg å gjere det slik av ulike grunnar.


#2

Molly sa for siden:

Dette ønsker jeg meg også. Tror ikke det finnes.


#3

Millen sa for siden:

Tlf må legges igjen i stua eller annet rom og ikke ha med på rommet?



#5

Martis sa for siden:

Jeg har foreløpig løst dette med at de har små datapakker, så når wifi forsvinner så får de ikke erstattet det med mobildata. Telefonen til minsten er i stua om natten, tenåringen har sin på rommet.


#6

Hannah sa for siden:

Dette er sjølvsagt ein god måte å gjere det på, men det er ikkje nødvendigvis lett å gjennomføre når det kjem til tenåringen.

Eg tenker også at det kan vera praktisk andre tider på døgeret også, ikkje berre om natta. Mobilen er ein tidstjuv som stjel merksemd tilføres frå leksegjering, innleveringer, plikter i heimen osb.


#7

Millen sa for siden:

Inntil de oppgavene er utført har dere mobilen?


#8

Floksa sa for siden:

I har løst det med svært små datamengder. Også har vi slik deling fra Telenor. Der kan jeg skru av og på. De er som oftest som for data etter en ukes tid.


#9

Effie sa for siden:

Finst kanskje appar som kan låse mobildatabruk på visse tidspunkt?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.