Jeg har tenkt å lage en liten avslutningsfest for klassen til poden, og tenkte de skulle få en litt "finere" middag. Kan dere foreslå forrett, hovedrett og dessert til ti 13-åringer? Det blir i hovedsak jeg som lager maten, så ha miskunn. :knegg: :o Vi har forresten en elev med cøliaki å ta hensyn til.
Vi hadde 3-retters i bursdagen til 10-åringen. Vi hadde ferske vårruller med scampi til forrett, kyllingspyd, kjøttboller og Salma med ris til hovedrett, sjokoladefondant til dessert. Vi hadde litt variasjon til hovedrett, for man vet aldri hva barn spiser :)
Jeg glemte å nevne at vi har en med cøliaki å ta hensyn til. Jeg har tenkt på sjokolademousse til dessert, men det er jo ikke noe vanskelig å lage sjokoladefondant glutenfritt.
Ellers er de jo bare 10 elever og vi kjenner dem veldig godt, jeg tror ikke vi trenger å ha noen back-ups på menyen. Og de skal ha filmkveld med snacks etterpå, så ingen kommer til å sulte i hjel den kvelden.
Lasagne kan fungere, lag en porsjonsform glutenfri. Forrett og dessertforslaget før meg var knall. Lag gjerne pavlovaen i skåler, så kan du ha pikekyss eller En knust bunn. Popping candy har de i alle fall på TGR eller hva det heter nå.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.