Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har gjort deg glad i dag? #5

#1

him sa for siden:

Har en kaffeavtale klokken 10.00. :)


#2

Musemus sa for siden:

Glade barn som fikk sove til kl 8 i dag. 😀


#3

Musemus sa for siden:

Det er skrivefeil i overskrifta.... :sparke:


#4

him sa for siden:

Rettet! Jeg skriver bare touch, så har som regel en god del feil. (Men for meg veier farta opp for leifene - bruker å rette de hvis jeg ser de i etterkant)

#5

Musemus sa for siden:

Bra. Nå fikk jeg ro i sjela. 😂


#6

Myria sa for siden:

At det ikke ble funnet skumle (og dyre) ting som må repareres på taket vårt. Taket er fra 1959 og blir byttet nå i disse dager. Han fant råte ett sted helt ytterst på taket og hvor vi har hadde lekkasje i vinter, men det var bare noen få planker som han byttet kjapt og greit og vi trengte ikke engang betale ekstra for det. :lykkelig:


#7

My sa for siden:

At en tidligere kollega, som ikke jobber her lenger, var innom i dag med en boks med kaker til oss på avdelingen. Den typen små arabiske kaker med daddelfyll, som er vanlig å ha i forbindelse med Id-feiring (som jo er til helga). Hun hadde ofte med slike på jobb når det var kakeanledninger, da hun jobbet her, og det var favoritten hos alle på avdelingen. Veldig koselig at hun husket på oss!


#8

Hjertensfryd sa for siden:

At det sjuke barnet (som ikkje var så sjukt) kjeda seg så masse, heime aleine, at ho hadde rydda og vaska overalt. Tømt oppvaskmaskin, fyllt opp og satt den i gong og søren meg tømt den igjen. Støvsuga alle golv, vaska benker og bad, bretta og lagt på plass klede. Eg trur det vanker nokre ekstra kroner på kontoen hennar eg.


#9

Divine sa for siden:

At jeg fikk skryt av bursdagskaka jeg hadde med til kollega på jobb i dag.


#10

millact sa for siden:

En fin avslutning for 4.klasse i strålende sol.


#11

Musemus sa for siden:

Her også. 😍


#12

ingling sa for siden:

Sommerfest i barnehagen med skjønne, syngende barn. Er så lettrørt. :rørt:


#13

Luvi sa for siden:

At rektor på skolen til jenta ringte meg i dag og sa hun selv skulle ta tak i og daglig følge opp utfordingene rundt henne og de andre jentene på trinnet.


#14

Maverick sa for siden:

Nesten to timer på tur i marka med sprek hest og mange deilige, strake galopper. :hjerter: Det er zen, det.


#15

millact sa for siden:

Så godt!


#16

Gri sa for siden:

At klassa mi og parallellklassa vann 10000,- i Oppdrag Havplast-konkurranse for 5. klasser. Elevane (og vi vaksne) har vore veldig engasjerte, og prøvd å vere kreative, og det lønte seg! :)


#17

Strå sa for siden:

At jeg fikk vært på Gerhard Muntheutstillingen på Nasjonalgalleriet i dag. Sammen med Helten. Det er 40 år siden sist. At jeg var på Nasjonalgalleriet atså.


#18

Madicken sa for siden:

Jeg hadde den fineste praten i kveld, like før lyset ble slukket, med lille frøkna på åtte. Vi snakket om hva som gjør verden til et bedre sted, hva verden i bunn og grunn ikke trenger, hva som gjør oss glade, hvordan vi snakker om dem vi savner så mye, men som ikke lenger er blant oss, og hva vi gjør for å være den beste av den vi er.

Jeg fikk til og med vite at nå, for første gang!, var hun ordentlig forelsket. Men i hvem er det bare mamma som vet. :elsker:


#19

Millen sa for siden:

Det er en viktig hemmelighet. :hjerter:


#20

My sa for siden:

Den fantastiske forestillingen til sjuendeklassingene på avslutningen i dag! Wow, for en gjeng! :elsker:


#21

Madicken sa for siden:

Jeg har fått hyggelig svar på en celleprøve jeg gruet meg til resultatet av.


#22

millact sa for siden:

Så utrolig godt!


#23

ming sa for siden:

Ikke sant! :love2:


#24

My sa for siden:

Jeg smiler fortsatt. :D


#25

millact sa for siden:

Så herlig, My!

Min eldste har ikke forestilling, men de har offisiell avslutning torsdag om en uke med rektor mm. Det blir fint. Utrolig hvor store de blir. Årene går så fort.


#26

ming sa for siden:

Jeg tørker tårer fortsatt. :knegg: Den boka var bare helt fantastisk (sitter og snufser over den nå)! :love:


#27

Musemus sa for siden:

Åh, det er en deilig følelse.


#28

Musemus sa for siden:

Jeg ble glad for begge ungene som storspilte på hver sin fotballkamp i går - vi feiret med tente lys, varm kakao og pizzaboller når vi kom hjem. Etter en varm dusj - det blåste nesten storm og øspøsregna og var iskaldt!


#29

Millen sa for siden:

Ikveld skal jeg ha damekveld med reker, bobler og vin. Gleder meg!
Og at jeg har sovet i hele natt, og ingen bilbrann i gata inatt.


#30

Strå sa for siden:

I går: At noe som så ut til å være katastrofe i går morges viste seg å være alt vel likevel. Men herrejemini, det er ikke bra for gamle folk å bli utsatt for slikt.


#31

frukt sa for siden:

Sitter på senga med en kopp te og ser ut på spurver, og en freidig skjære, som forsyner seg av fuglefrøene på uteplassen. Blir i godt humør av det. :jupp: Ønsker meg fuglebrett!


#32

Anne C sa for siden:

At det ser ut som det blir bra vær i dag når vi ikke får lov til å være på skolen med elevene våre pga muntlig eksamen i 10. klasse.


#33

Divine sa for siden:

At femtenåringen, som er språklig svak og som sliter med "abstrakte" fag, fikk 4 på muntlig eksamen i KRLE.


#34

Millen sa for siden:

Så flott! Gratulerer!


#35

Myria sa for siden:

Vennefamiliebesøk i kveld.


#36

My sa for siden:

At jeg fullstendig uventet, helt ut av det blå, støtte på en barndomsvenninne jeg ikke lenger har kontakt med, og ikke har sett på sikkert 20 år, som ikke engang bor på denne kanten av landet, som var ute og jogget, mens jeg var på vei til jobb. :tullerdu: Hun er her visstnok av og til, på grunn av mannens jobb, men jeg har aldri møtt på henne her før. Det blir ikke tid til å treffes før hun drar tilbake denne gang, men hun lovte å ta kontakt neste gang hun er i byen. Hun så nøyaktig lik ut som på ungdomsskolen (inkludert løpingen, hun drev med friidrett da, og trente enormt mye), så det var lett å kjenne henne igjen. Uansett en fantastisk start på dagen!


#37

Millen sa for siden:

En søknad sendt! :)


#38

My sa for siden:

:tvitvi: :heia:

#39

Bobbelur sa for siden:

Dette var i går da:
Stiene i marka her er blitt merket sånn at jeg nå kan gå og vite at "Denne stien går til Moan, men om jeg går her så kommer jeg til Barheia, og går jeg dit i stedet så kommer jeg til Vardheia." Fantastisk bra for sånne som meg som ikke er så kjente i turområdet vårt. :lykkelig:


#40

Polyanna sa for siden:

En forstørrelse jeg har ventet og ventet på kom ENDELIG i dag, så nå er jeg spent på om den blir så fin som jeg håpet, og så kommer den AKKURAT på plass i tide til fest hjemme i kveld. Yey!


#41

Mex sa for siden:

Da jeg kom på jobb i dag oppdaget jeg at det hadde vært vinlotteri i går, og jeg vant! :D


#42

millact sa for siden:

At niåringen som fikk ny klasseliste i dag kom i klasse med de han ønsket seg mest.


#43

Millen sa for siden:

Sånt er så fint millact.


#44

millact sa for siden:

Og jammen kom ikke også den kommende ungdomsskolejenta hjem like fornøyd.


#45

Millen sa for siden:

For en fin fredag for dere. :)


#46

Syrinx sa for siden:

Møte med en person som jeg endelig, etter over 9 år, fikk fortalt hvor mye en samtale vi hadde da har betydd for meg.


#47

My sa for siden:

At 05-jentas bestekompis har ei kul 19 år gammel storesøster med god smak, som har ryddet i skapet, så da jentungen besøkte kompisen tidligere i kveld kom hun hjem med en stappfull pose med klær som hun har fått arve. Fantastisk mye fint! Topper, gensere, og massevis av skjørt, det siste har hun ingenting av, så det var supert.


#48

millact sa for siden:

Så heldig!


#49

Nextlife sa for siden:

Da mannen kom hjem fra fest i natt hørte jeg han han hoppet i dusjen. Han hadde vært i festlig lag og skrellet og spist reker, og siden jeg er ekstremt allergisk tok han en nesten kirurgisk skrubb før han hoppet i ektesengen. :hjerter:


#50

Anne C sa for siden:

Helg og ingen planer. Ikke noe som må rettes, og ikke noe særlig som må planlegges. Jeg kan gjøre nesten hva jeg vil!


#51

Myria sa for siden:

Å sove til jeg våkner av meg selv, lukten av nystekte rundstykker som vi straks skal spise og at vi om litt skal fylle bilen med oss fem og to barn ekstra og dra på lørdagsutflukt i sommersolen.


#52

My sa for siden:

Samme som over, våknet til lukten av nystekte rundstykker. Det er bare meg og 05-jenta som er hjemme, mannen og de to yngste er bortreist. Hun hadde stått opp, laget frokost til oss to med varme rundstykker, kaffe (til meg) og smoothie. Det er sol, jeg skal slappe av med en kaffekopp til, hun skal spille en runde Fortnite, så tar vi en bytur etterpå.

Også må jeg bryte sammen og tilstå at jeg blir litt fjollete glad av videoen til den nye Fylkeskommunen. :hjerter:


#53

annemede sa for siden:

At jeg får ny jobb med OK lønn.


#54

My sa for siden:

Gratulerer! :heia:

#55

Millen sa for siden:

Gratulerer!


#56

ingling sa for siden:

I går: Den lille, store snart-sjuåringen min som ble så godt tatt vare på av de eldre jentene som driver med samme idrett, på sommeravslutning. Fine ungdommer, og hun fikk en fantastisk kveld!


#57

Strå sa for siden:

Skikkelig materiell følelse her: Vi fikk arve Mellomstes 55 tommmer store skjerm og byttet ut den 11 år gamle 32 tommer lille skjerm, det var litt av en forskjell. Ja og at jeg ikke reagerer noe særlig på hoggormbitt (forrige uke).


#58

Divine sa for siden:

At mannen hadde vasket stekeovnen mens jeg var bortreist i helga. Det hadde tatt han seks (!) timer. Vel, der får han for at han ikke vil ha pyrolyseovn lenger, men SEKS timer. :tullerdu:

Jeg er bare så vanvittig lykkelig over at jeg slapp å gjøre den jobben.


#59

millact sa for siden:

Oi, bitt! Jeg er livredd for hoggorm. Hvor ble du bitt?


#60

Polyanna sa for siden:

Wow til Divines mann!

I samme gate: Min mann som, fordi jeg hadde en litt busy (sosialt) helg, bare skrev opp seg selv på alle de SEKSTEN!! (16!!!) dugnadstimene vi to egentlig skulle dele i helgen! :tilber:

Han bør kanskje få en medalje? :gruble:


#61

Matilda sa for siden:

Her må jo til en hel medaljeseremoni!

Jeg er glad for at det snart er sommerferie, og for at kollegaen min overraska meg med is etter endt undervisning. :hjerter:


#62

Strå sa for siden:

Jeg ble bitt oppå foten cirka fem centimeter bak stortåa. Det var nok et delvis tørrbitt siden jeg hovnet opp først et par dager senere (pga stress?). Men klart, driver man å løpegår barfot i gresset om kvelden, når vekselvarme dyr er blitt trege og ikke klarer å rømme så raskt, ja så er det ikke annet å vente. Stedet var i vår egen hage, ingen har observert orm der siden 1956, bortsett fra i fjor da Helten påsto han så noe tynt og brunt noe som vislet bortover av og til. Eldste så det også en gang i fjor. Det kan være bostedene ble fjernet pga sprenging og bygging i skråninger med trær og overgrodde hager og at de derfra er kommet til den fredelige tomta vår med en liten koloni.

Uansett, merker du bitt, så kontakt lege i tilfelle du er en av dem som reagerer.


#63

Millen sa for siden:

At jeg ikke har funnet lus på 2 av 5. De 3 siste er ikke sjekket ennå, det skjer når de er hjemme.


#64

Myria sa for siden:

At det snart er sommerferie. Jeg gleder meg så utrolig masse til fire uker med alle fem sammen. Årets høydepunkt. :hjerter:


#65

My sa for siden:

Før jeg leste hele setningen trodde jeg du faktisk hadde funnet lus på 3, og tenkte at dette må være rekorden for "halvfullt glass"-holdning. :knegg:

#66

GinaK sa for siden:

Er litt sånn halvrik nå for feriepengene har kommet inn. Og har fått inn en god slump av mannens feriepenger også så da er det litt stas med endel på konto før det straks skal ut igjen. :p

Og så er jeg litt glad på sønnens vegne som har så mange venner å være med. Han har blitt invitert med på hyttetur en uke. Er litt gru-glad for de skal visst få lov til å være der alene en uke uten voksne. Men vi må vel bare godta det for flere av gutta er langt over 17 år. :cool:


#67

Nenne sa for siden:

Tilfeldig besøk av en gammel kollega. Jeg husket plutselig hvor mye moro vi hadde på jobb. :D


#68

Millen sa for siden:

Ingen lus på noen! :lykkelig:


#69

Strå sa for siden:

Så deilig! Hurra!


#70

Myria sa for siden:

I dag har vi hatt tredje sommeravslutning på tre dager, og jeg er litt glad for at det nå er over. Det har vært veldig hyggelig, men for en introvert som meg kjenner jeg at det skal bli godt å ikke være fullt så sosial i dagene som kommer.


#71

Strå sa for siden:

Etter at Mellomste flyttet har jeg måttet se alene på fotballEM og -VM her i huset = kjedelig. Med leieboeren i huset og Eldstes kjæreste som nabo så har jeg selskap og diskusjonspartnere = gøy. Den ene kan alle navn og lag de spiller på til vanlig. Den andre er fotballspiller og kan forklare alt på en grei måte. Det er gøy med selskap.


#72

My sa for siden:

Jeg har en 10 år gammel fotballnerd som kommenterer uavbrutt og forklarer alt om alle, det gjør meg glad, og det får helt ubevisst opp min interesse for fotball også. Blir rett og slett revet med av at han er så engasjert.


#73

Strå sa for siden:

Jeg blir helt :hjerter: jeg.


#74

My sa for siden:

Ja, nå har han visst fått en ny fascinasjon for Iran, og håper Spania ryker ut, fordi de spiller så stygt.

#75

millact sa for siden:

At den årlige sommerkonserten for skolen var så fantastisk flott.


#76

Matilda sa for siden:

Jeg er glad for at elevene mine fikk akkurat de resultatene jeg forventa til skriftlig eksamen. Det er godt å få en bekreftelse på at jeg tenker riktig rundt vurdering, sjøl om jeg kunne ønska meg høyere karakterer for et par av dem. De har uansett jobba godt!

Også glad for te, sjokolade og pjusk fra mannen i kveld, så jeg fikk pusta litt ut før muntlig eksamen i morgen. Er glad for at alle elever har gode problemstillinger, og så håper jeg bare jeg klarer å hjelpe dem med å få vise alt det de kan. Fine folka mine. :hjerter:


#77

Myria sa for siden:

Hyggelig familiebesøk i går og jeg gleder meg til nok et familiebesøk i dag. Og at sommerværet er tilbake. :D


#78

Timar sa for siden:

To femåringer som satt ved siden av st.hansgrillen i går kveld og småpratet om kjærester og kyssing. :hjerter:

Og tre fine venninner som finner på klappeleker og annen moro til underholdning for alle rundt mens de står i kjedelig kø.


#79

Anne C sa for siden:

Våkne opp til sol og sommer.


#80

Nextlife sa for siden:

Faren min.
De bor på hytta hver sommer og henger med lokalbefolkningen der, bl.a en familie som har gård. Pappa har hjulpet litt til på den gården når det trengs med litt snekring og annet småarbeid.
Nå er bonden skadet og nyoperert, og pappa er bonde på på heltid der for å avhjelpe gårdsdriften.
Han kobler av og på melkemaskiner, kjører traktor, slår, møkker (heter det det?) og alt det man må gjøre på en gård. Avløser er også der, og de to får gården til å gå som normalt.
Pappaen min som knapt hadde tatt i en ku før han begynte å henge der på gården. :hjerter:


#81

Millen sa for siden:

Sol, sommer, gode temperatur og utesofaen. :hjerter:


#82

My sa for siden:

I går: 19 stk glade, høflige, kule, nydelige 12/13-åringer av begge kjønn, som kom for å feire min datter og hennes venninnes bursdager. Jeg bare digger den gjengen der altså. :hjerter:

I dag: Endelig en dag uten stramt program, hvor jeg bare kan kose meg og drive med ferieplanlegging.


#83

Polyanna sa for siden:

Så koselig, Nextlife!

I dag: det stod 9 vaser rundt i huset her, proppfulle med blandede buketter fra festligheter forrige helg. Noen fine, noen visnet, totalt ganske trist. Jeg er dårlig på "pønt", men tok meg i nakken og orget 4 nydelige vaser med det som fortsatt var pent, og nå står det friske blomster rundt omkring, og det elsker jeg. :hjerter:

Og hagen!!!! :elsker:


#84

My sa for siden:

Min beste venninne fra studietida, som bor på en annen kant av landet, ringte helt uventet og sa at hun er en kort stund her i byen, fordi hun skal på et kurs i morgen, og lurte på om jeg hadde mulighet til å treffes og ta et glass vin. Og det hadde jeg! :lykkelig: Og det ble veldig, veldig koselig.


#85

Floksa sa for siden:

Dette :hjerter:


#86

millact sa for siden:

I går hadde jeg bursdag. Jeg har alt jeg trenger, er ikke særlig opptatt av ting og da pappas kone (pappa døde for halvannet år siden) spurte meg hva jeg ønsket meg sa jeg at jeg gjerne ville ha et par flasker rødvin fra vinkjelleren hans. I kveld åpnet jeg en av flaskene, fra 2011. Sikkert alt for fin og dyr til å drikke på en søndag kveld, alene ( har ikke drukket hele flasken), men det var en utrolig god italiensk vin. Jeg har hørt på pappas favoritt, Slavekoret, av Verdi og tenkt på pappa og savnet ham.


#87

frukt sa for siden:

Høres ut som den perfekte vinen å drikke alene på en søndag. :klemme:

Jeg er glad etter en fin helg med kjæresten. :hjerter: Vi var ute og spiste med noen venner på fredag, og etterpå gikk vi på pub og tok noen drinker.
Så var det rett hjem i seng, og opp trøtt og fæl på lørdag morgen. :knegg: Da skulle vi nemlig på fjelltur.
Det ble veldig strabasiøs tur med klatring over steinur, følge sauetråkk gjennom bjørkeskog og klatring ned en brått fjellskråning gjennom skog og over steiner. Og så klatret vi opp igjen i duskregn. 11 timer tok det, fjellstøvlene inneholdt omtrent en liter med vann på returen, og jeg hadde vond hofte. Men det var så verdt det. :D
Kinamaten smakte utrolig godt etter 5 timer uten mat.
I går derimot ble det bare sløving, vafler, potetgull, brus og to filmer. The lobster er veldig artig. :jupp:
Og nå har vi endelig fått planlagt fjellturen vi skal på i juli mens jentene har ferie med besøkshjemmet.
:lykkelig:


#88

Millen sa for siden:

Sol, sommer og god temperatur.


#89

Polyanna sa for siden:

Jeg titter ned på føttene mine og blir helt barnslig glad av de fine swedish hasbeens-ene som jeg fikk overta etter Pøblis forrige uke! :hjerter: Jeg har allerede et par etter Talluah, og har vært redd for å slite dem ut, pluss at rødt ikke går til ALT (bare nesten), så det er fantastisk med et par til! :elsker:


#90

Syrinx sa for siden:

Tiåringen (11 neste uke, rett skal være rett :knegg:) som gikk stødig og trygt inn på sommerskolen der det kun var ukjente barn.

Egentlig så tror jeg at nye relasjoner kan være vel så fint å forholde seg til som de faste venninnene der et og annet har kjørt seg litt fast.

Uansett, denne uka håper jeg å oppleve et barn som blomstrer.


#91

Myria sa for siden:

At det er skoleferie og jeg ikke trenger å stå opp 7. :lykkelig:


#92

My sa for siden:

At hodepinen jeg våknet med i dag tidlig nå har sluppet taket. :lettet:


#93

Strå sa for siden:

En hyggelig prat med Mellomste i dag. Og at jeg får jobbet med flyt på jobben i dag (lønsjpause nå).


#94

Nenne sa for siden:

Værmeldinga for denne uka! :) Lillebror har reist på speidertur i dag og skal være utendørs frem til søndag. Da passer det veldig fint at det er meldt fint vær hele tida. Ingenting tar mer knekken på gleden over tur enn å være våt fra innerst til ytterst uten noe å bytte til.


#95

Millen sa for siden:

At jeg har fått ut en søknad! :kry:


#96

Polyanna sa for siden:

Feriepenger!! Like fantastisk hvert år! :lykkelig:


#97

millact sa for siden:

At yngste som er på en øy hele uken fikk så fantastisk sommervær.


#98

Snippa sa for siden:

Epost fra barnehagen om at ei lita jente på småbarnsavdelingen nå er kreftfri :rørt:


#99

Nera sa for siden:

At snart-niåringen endelig har fått trukket den tanna som hadde medfødt manglende emalje på store flater, og det uten at hun har noen smerter etterpå. Og Dormicum. :hjerter: Hun er veldig engstelig av seg, og husker bortimot ingenting av hele seansen.


#100

Bobbelur sa for siden:

At pusen jeg har i fosterhjem flytter til sitt evig-hjem i dag. :hjerter:
Og Snippas oppdatering! :rørt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.