Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Shampoo i bar-form?

#1

Høst sa for siden:

I vanlig butikk? Ikke Alvelands, den er fantastisk, men andre typer?


#2

Høst sa for siden:

Vi har heller ikke Lush her oppe :(


#3

Maverick sa for siden:

Ja, det lurer jeg også på!


#4

Bobbelur sa for siden:

Har Alveland sjampo? Og den er bra? :hmm: Det visste jeg ikke - må testes. Kanskje jeg skal ta meg en tur innom Galleri Uvær og se om de har den der. :jupp:


#5

noen sa for siden:

:værsågod:


#6

Addison sa for siden:

Lush har vel nettbutikk? Jeg elsker de barene, takk for at du minnet meg på dem igjen.


#7

polarjenta sa for siden:

De har sjamposåpe ja. Finner den i nettbutikken.


#8

Høst sa for siden:

Mannen min hadde elsket disse!!! :lol:

Alveland skal på ei messe i helga, så jeg satser på å finne den der. Men Galleri Uvær hadde såpene derfra sist vi var innom, men jeg husker ikke om de også hadde shampooen. Uansett, både Alveland og Lush har nettbutikk som nevnt, men jeg ville bare gjerne se og ta på og prøve noe nytt kanskje....:)


#9

polarjenta sa for siden:

Nå fikk jeg lyst til å dra til alveland og spise kanelsnurrer, kanskje det er en plan for helga.


#10

Høst sa for siden:

Kanelsnurrene! :hjerter:

(Svigers har sommerhus/hytte på ett tettsted der ute, så vi er der innimellom, og kanelsnurrer og såpe fra Alveland hører med.....:D )


#11

IzziCreo sa for siden:

Er det bare Lush som har disse barene (og Alveland)? Det er en Lush i nærheten her, så kanskje vi svipper innom. Er de gode? Også for de med sensitiv hodebunn? Kanskje de til og med er bedre. Digger konseptet med null emballasje og drøy i bruk.


#12

Niobe sa for siden:

Jeg har noen såpestykker fra Aleppo. Alepposåpe er visstnok en helt egen greie, og det står på innpakningen at de også kan brukes som shampo. Jeg har sett alepposåpe på apoteket.


#13

Nera sa for siden:

Lush-barene jeg har prøvd, har vært veldig uttørkende, så både hår og hodebunn har kranglet voldsomt etter noen få dager. Synd, for selve konseptet er bra.


#14

Høst sa for siden:

Jeg liker Alveland-såpene kjempegodt, men har ikke prøvd Lush. Jeg trenger mye fukt (men ikke mye olje om det ble forståelig),og Alveland har fungert veldig godt for meg. Både shampoo og de andre. :)

Skulle dog gjerne sett at det ble mer vanlig med bar-form hos andre merker også, for det blir endel shampo/balsam/såpe plast søppel med 5 stk i familien, så mere å veksle på hadde vært fint. :)


#15

Heilo sa for siden:

Har testes Lush sine nå i ferien. Den for sensitiv hodebunn har funket på 11-åringens røde og flassende hode, og en knall rosa funker for meg. Ikke noe tegn til uttørring så langt. Har kjøpt noen flere også siden jeg ikke har tilgang til Lush hjemme.


#16

Trixie sa for siden:

Fat og fe har (nettbutikk). Ikke prøvd de. Men de har fantastisk service så spør de.


#17

Nextlife sa for siden:

Lush sin soak and float-bar har fungert veldig bra på meg og min veldig ømfintlige hodebunn. Jeg opplever ikke at den tørker ut, mer motsatt at den har lindret irritasjon og roet ned topplokket. :knegg:
Jeg fikk prøve på den som heter Avocado co-wash med minsiste leveranse, men har ikke testet den ennå.


#18

IzziCreo sa for siden:

Jeg gikk litt berserk i Lush butikken, og endte opp med 4 ulike shampoo barer og en balsam bar :knegg: Sønnen med krøller elsker Avocado co-wash, og har funnet ut at den lukter som de gule sure leppene man kjøper i smågodtseksjonen :humre: Snuppa har prøvd den blå med sjøgress (Seanik), og likte den godt. Jeg har ikke forsøkt ennå, men kommer tilbake med oppdatering. Har også kjøpt Godiva og Montalbano. Balsamen heter Jungle. Fikk tips om å kjøpe firkantede bokser da det er enklere å få barene ut av de. Gleder meg til testing!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.