Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg lar deg gå

#1

Hannamoren sa for siden:

Jeg lar deg gå av Clare Mackintosh. Noen som har lest den? Jeg er nettopp ferdig, men satt igjen med et spørsmålstegn på slutten. Hva skjedde??


#2

Bergensis sa for siden:

Eg er ikkje den rette til å svare. :sparke: Eg trudde mesteparten av boka at dama i hytta oppi huttaheiti var mor til guten.


#3

Hannamoren sa for siden:

Det trodde jeg og!! Ble kjempeoverrasket da jeg forsto at det var hun ikke.... Men du ble forundret over slutten også? Kom han tilbake, eller bare besvimte hun?


#4

Albertine sa for siden:

Det var en åpen slutt, det vil si at vi ikke fikk vite om han kom tilbake eller ikke. Vi må bare spekulere videre. Jeg synes boka er herlig, jeg ble skikkelig lurt av vendepunktet og synes den er mesterlig oppbygget.


#5

Hannamoren sa for siden:

I begynnelsen synes jeg boken var litt kjedelig, så plutselig vendte alt om! Så ikke det komme. Utrolig smart skrevet! Og boken ble bedre og bedre. Da den siste setningen kom, ble jeg satt ut. Trodde det skulle bli en happy ending, men så ble alt bare uvisst.


#6

Albertine sa for siden:

Forfatteren har selv sagt at hun ville at slutten skulle være åpen, sånn at folk rev seg i håret og ville ha mer. Møkkakjerring. :knegg:


#7

Pegasus sa for siden:

Vi får bare lure.


#8

Hannamoren sa for siden:

Hahaha, ja, der ser du! Ja, hun fikk meg på kroken ihvertfall. Jeg har den som lydbok, og var redd jeg hadde gått glipp av noe vesentlig, men da er alt som det skal.Det var ikke meningen at jeg skulle skjønne det:D

#9

Hannamoren sa for siden:

Kommer kanskje en oppfølger da? Eller om det gjør det, så er han jo i livet.... Så kanskje ikke:D


#10

nokon sa for siden:

Eg høyrde den på Storytel i vinter ein gong og konkluderte med at eg ikkje gidder bruke tid på fleire bøker av den forfatteren. Spenninga med kven hovudpersonen eigentleg var, var grei nok, men i sjølve oppklaringa blei det for dumt,

Spoiler
då det kom fram at eksen var faren til ungen og den pakka der.

Og «åpen slutt» er ikkje noko som høyrer til i spenningslitteraturen, som cliff hanger. Det kan brukast klokt i ein del sjangrer, for å engasjere lesaren, men i denne boka minna det meir om sesongavslutninga i ein TV-serie.


#11

Albertine sa for siden:

De andre bøkene hennes er dårligere, definitivt, så du trenger ikke bruke tid på dem, nokon.


#12

Hannamoren sa for siden:

Å søren. Jg så for meg en ny forfatter med flere gode bøker i vnte. Da dropper jeg også dem. Får lete videre.


#13

Albertine sa for siden:

Jeg kan anbefale Ice Twins av S.K. Tremayne. Skikkelig ekkel. Den neste var ikke så verst den heller, The Fire Child.


#14

Hannamoren sa for siden:

Har aldri lest noe med den forfatteren. Skal prøve det neste gang. Tusen takk for tips!

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.