Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Outlook: Kan man stoppe varsel om ny e-post fra fellesmailboxer o.l?

#1

Strå sa for siden:

På jobben bruker vi Outlook. Jeg vil gjerne ha en form for varsel når det kommer en ny e-post til mailkontoen som er bare min. Det får jeg i dag, siden jeg har krysset av for at en konvolutt skal vises på oppgavelinjen. Det dumme er at jeg da også får et sånt ikon når det kommer ny e-post til en mailkonto vi er flere som har tilgang til, en fellesmail. Det varselet vil jeg ikke ha og jeg finner ingen måte å få varsel på bare den ene mailboksen. Vi har norsk Windows 10 nå, før oppgraderingen fikk jeg bare varsel når det mar mail til min personlige adresse.

Hjelp?


#2

Ru sa for siden:

Jeg har bare varsel på min egen, både her og hjemme. På jobb har jeg ikke oppgradert enda, så får ikke sjekket innstillingene. :gruble:


#3

Strå sa for siden:

Jeg får prøve å søke litt på mandag.


#4

Strå sa for siden:

Nope, jeg klarte ikke finne ut av det. Grmph. Men jeg lever godt med å måtte se etter om det faktisk er noe til meg der av og til.


#5

Høst sa for siden:

Hva med å først fjerne skrivebordsvarsel for mail som sådan, og så sette en regel for din mailboks om at den skal vise slikt varsel?


#6

Strå sa for siden:

Hmm Høst, det skal jeg prøve ut i morgen, mener senere i dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.