Jeg tenkte jeg skulle lage lefserull med spekeskinke, ruccola og kremost. Er Philly ost eller kremost naturell best til det formålet? Hva slags type lefse burde jeg bruke? #rookie
Annen enkel og gjerne litt mettende fingermat jeg kan lage? Må tåle å tas med og i romtemperatur i minst et par timer før det skal fortæres. Må være lite kokkelering involvert. Kan også være ferdigkjøpt på butikken. Jeg skal innom Meny.
Begge smøreosttypene går bra. Vi bruker de firkantede litt store, i "lompeavdelingen" rull dem godt sammen, pakk i plastfolie, best å skjære opp rettferd servering.
Lag gjerne en med røykalaks også.
Di finner helt sikkert noe fra meny som passer også: vårruller, kyllingvinger, noen menyer har kroketter og lignende.
Kjøttboller som du steker hjemme og har med.
Spyd med cherrytomater, chorizo, minimozzarmella, soltørket tomat og basilikum og litt pesto oppå.
Melon og skinke
Dadler fylt med chevre og med litt spekeskinke rundt, festet med tannstikker.
De siste årene har vi hatt stor suksess med vårruller på kurvfest til skoleavslutninger. En eller to pakker frosne vårruller kjøpes i butikken, varmes i ovn før servering og man setter opp en flaske sursøt chilisaus som kan smaksette for de som ønsker.
Lefsene som heter vestlandslefse, som er tørre og bløtes opp er også veldig fine å bruke til dette formålet. Dersom du bruker lompe så syns jeg hjemmelaget aioli er veldig godt inni i stedet for kremost.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.