Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dag to av Ramadan

#1

Nabbe sa for siden:

Den 2. Ramadan

Faster: 0528-2009
Frokost (Sohor): To skiver med brunost, en halvliter soyamelk og noen dadler.
Middag (Iftar): Først dadler med melk, så suppe, og lasagne til middag.

Sto opp til sohor i dag, spiste med kjæresten min, og så gjorde vi morgenbønn, og la oss nedpå på sofaen for å se på/sove Ringenes Herre. Det var det eller Naruto, liksom, men anime er ikke min greie.

Sto opp igjen klokka halv åtte, vekte ungene, sendte Malika på skolen, pakket Sofiane under dyna på sofaen fordi han våknet med 39 i feber her i dag, og potte tett i nesen. [ironi]Og vi vet jo alle hvor greie sjuke mannfolk er.[/ironi]

Så nå sitter jeg her. Skal oversette litt til websiden min i dag, tenkte jeg, og leke meg litt med Photoshop. Ellers blir det ikke så mye, tror jeg.

I morgen skal jeg på middag til ei venninne. Gleder meg, fordi det kommer masse koslige folk jeg nesten aldri treffer ellers i året. Det blir lett sånn, fordi man har liksom ikke samme omgangskrets, men i Ramadan da er alle sammen, og man blir invitert i hytt og vær.

Den invitasjonen jeg gleder meg mest til, er når vi skal til ett vennepar fra Turkistan, uygurer fra Kina. De lager god mat, de! Jeg sjemmes nesten for å invitere dem tilbake etterpå, fordi det blir som å hoppe etter Wirkola.

Og jeg er ingen god hopper.


#2

Mandarin sa for siden:

:Fasinert:
Faster barna også?
Drikker du masse i løpet av dagen, hva kan du drikke?


#3

Nabbe sa for siden:

Nei barna faster ikke enda. De har ytret ønske om å faste i helgen, men jeg tviler jeg får de opp klokka fem :fnis:

Kan ikke drikke noen ting. Mens man faster skal man avstå fra mat, drikke, røyk, snus, (to siste er ikke aktuelt i mitt tilfelle uansett hehe) og sex. Det er de tingene som bryter fasten. Ellers skal man også avstå fra å bli sint, fra baksnakking, krangling og andre negative ting, men det bryter ikke fasten å bli sint feks.


#4

Mandarin sa for siden:

Fnis. Synes jeg ser for meg selv : avstå fra mat og IKKE bli sint. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.