Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

5. Ramadan

#1

Nabbe sa for siden:

  1. Ramadan

Faster fra 0533 til 1958
Frokost: Naan-brød fra i går med smør på, og masse saft, vann og litt soyamelk
Middag: Plukkfisk, ovnsstekte poteter, raspet gulerøtter og selvsagt, dadler og melk.

I dag er jeg litt sen med å skrive Ramadan-blogg. Jeg har ikke gjort stort i dag, men har skrevet en del/begynt å skrive en del til websiden min, og så har jeg vasket hele forbaskade kjøkkenet i dag. Som gubben lovet han skulle gjøre i går. Jeg fatter det ikke, tiden går så fort for han... :rolleyes: Fordelen med denne skrivingen, er jo at jeg lærer ganske mye nytt etterhvert også! Og det er jo ikke bortkastet.

Khadija er blitt såå sta, og skal hele tiden være med når vi ber. Det medfører store kramper hos meg, når jeg må holde latteren inne. Først gjør hun seg klar, står ved siden av meg, fot mot fot, skulder mot skulder (vell, skulder mot lår, er vel mer riktig), med hijab og full pakke. Så sier hun "Allahu Akbar" (Allah er størst) sammen med sin far, i samme stemmeleie som han.

Men der skiller også likheten seg. Så løper hun fram og tilbake, henter Fomi (Furby), TikkiWikki, all verdens bamser, en etter en, og danderer de pent på bønneteppet, for de skal også "salli" (bønn heter Salah på arabisk, men å be heter salli, og det sier hun hele tiden). Så går hun og bøyer dem, en etter en, og legger dem ned, en etter en, og reiser dem opp igjen.

Hun kommer til å få hjerteinnfarkt før hun fyller 20 om hun skal stresse sånn videre!



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.