Nå har jeg bestemt meg for å bestille 150 snitter (4,4 snitte p.p) primært tenkt til de voksne + et karbonadesmørbrød til hver (her er barna inkludert, de får som sagt i en annen tråd, pølser ellers). Det vil si at det er 4 snitter pr. voksent hode + 14 snitter ekstra.
... men så var det dette med pålegg da.
Cateringleverandøren tilbyr 6 ulike påleggssorter.
Jeg har tenkt å bestille 330 snitter (roastbeaf, reker og laks m/eggerøre) og 3 20 snitter (kalkun, skinkestek og brie), men lurer på om jeg heller burde bestille 4 ulike påleggsorter i stedet for 6 slik at alle er garantert en av hvert pålegg.
Hmm, vanskelig det der. Av det du nevner hadde jeg ikke spist reker og brie og det er vel sannsynlig at ikke alle vil ha en av alt. Så sånn sett tror jeg flere ulike påleggssorter er best, men kanskje flest av det pålegget som er mest "gjengs" da.
Jeg synes du har skissert et fint eksempel jeg. Variasjon, med tyngde på sikkerstikkene. Det var sånn vi gjorde det i dåpen til minstemann og det gikk fint.