Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Apropos å bli satt pris på ...

#1

Maxine sa for siden:

..og romantikk og slikt.

I dag var min kjære og jeg en tur i sentrum, og han hadde et lite ærend, og skulle møte meg et sted. Jeg sitter og skravler i telefonen i bilen, og legger ikke merke til at han går forbi. Så går han, inn i en blomsterbutikk.

Jeg lettere sjokkert, men skravler videre. Etter et minutt kommer han ut igjen, får øye på meg og setter seg inn i bilen.

Altså, der var han altså inne i en blomsterbutikk. Hvor mange ganger har jeg ikke etterlyst at han skal være litt mer romantisk. Ikke daglig mas, men det hender han får høre det.

Så, han var inne i en blomsterbutikk. Så jeg lurte på hvorfor han var der inne: Jo, for å se etter meg.

Jeg er fortsatt ganske snurt!

Blir som min kjære onkel sa til min tante en gang det: "I dag var du heldig, for du holdt på å få blomster!"

Ja, jeg elsker min kjære til tross for at han ikke er spesielt romantisk og ikke har gitt meg blomster mer enn hvert skuddår, men nå hadde han en gylden mulighet faktisk. :snurt:


#2

DM sa for siden:

:klemme:


#3

Polyanna sa for siden:

Jeg kommer rett og slett aldri til å skjønne dette: Når han VET hvor utrolig, hoppende glad jeg blir for blomster, hvorfor kjøper han det ikke støtt og stadig? Det er jo så ENKELT??!


#4

Olvina sa for siden:

:klemme: Du kan få låne litt av min... Eg har riktignok jobba hardt for den, men det reknar eg med at du har gjort og - UTAN å få. :nemlig:

Ein tidlegare kollega meinte at han slett ikkje kunne kome heim med blomster, for då kom kona til å tru at han hadde gjort noko VERKELEG ille. Det er nok best å overbevise mannfolka om at ein blomsterbukett blir teke opp i beste meining og event. kan medføre bonus... (eller at ein ryddar opp etter middagen utan å mukke... :rolleyes: .... ;) )


#5

DM sa for siden:

De kommer visst bare ikke på det har jeg hørt. Men man kan jo kjøpe selv om man blir glad for blomster liksom. Og så er de visst ikke så vonde å be om man skriver det på handlelisten (evt. hvisker noe i øret til barnet som skal være med å handle). :humre:

#6

Susse sa for siden:

Ikke sant :sukk:

På 15 år har det blitt max en i året, max !

Sutre, sutre :knegg: han går tilogmed forbi en blomsterbutikk både til og fra jobben sin hver bidige dag.


#7

Frantzen sa for siden:

Ojda, der glemte han og tenke seg om et øyeblikk (det er det øyeblikket som er blitt veeeeeeldig langt, kanskje...)

:knegg:

Håper du får den blomsterbuketten om ikke så lenge, da :klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.