Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilket barnesete i VW Passat?

#1

Beckett sa for siden:

Hvilket bakovevendte barnesete passer best i Passat?

Storebror er drøyt 2 år og 14 kg og lillebror er 7 mnd og 9-10 kg. Lurer litt på å la lillebror få overta storebror sitt HTS Besafe izi combi (som nå står i besteforeldrenes bil, vi har ikke bil), og heller kjøpe nytt til storebror. Ett som han da kan ha leenge. Hva velger man?

Tror ikke det ligger noen barneutstyrsforretning i nærheten av bilforretningen, så det kan bli vanskelig å få prøvd ut før vi kjøper. I tillegg har vi begrenset med tid.


#2

*HH* sa for siden:

Sakser litt fra min egen blogg:

Jeg vet dessverre ikke om alle disse setene passer i Passat. Litt dumt at dere ikke har mulighet til å prøve, kan jo hende flere av setene passer mens et passer perfekt.


#3

daffy sa for siden:

Britax Two Way Elite passer ihvertfall fint bakovervend i Passat.


#4

milla sa for siden:

Jeg anbefaler Duologic, vi har to stk i vår Passat, og er kjempefornøyde! Har du isofix-fester? Da er stolen superenkel å feste, og det er den i grunn med vanlige belter også. Den går opp til 18 kg, men det vil jo være leeeenge til gutten din når det hvis han bare er 14 kg nå, de roer jo ned voksinga veldig nå...
Lykke til med valget!


#5

Beckett sa for siden:

Takk for svar!
Vi hentet bilen på fredag, og måtte kjøpe nytt sete allerede da fordi vi skulle reise avgårde i helgen. Vi prøvde flere av de setene du har trukket frem HH, men han satt ikke noe godt i dem. Vi endte rett og slett med å kjøpe enda et Izi Combi - det var faktisk et av de som tok minst plass. Der sitter han fremdeles fint, og så satser vi på at han tar seg god tid på å gå fra 14-18 kg. :knegg:

Jeg er så fornøyd med at begge gutta sitter fornøyde og blide bakovervendt. :jippi:
Det var forøvrig litt av et prosjekt. Jeg måtte kjøpe et sete før jeg hentet eldstemann i bhg, for så å ta han med og prøve andre seter etterpå. Minstebror satt misfornøyd og så på mens hovedpersonen selv også ble mer og mer misfornøyd. Men han ble særs fornøyd tilslutt, da han altså endte opp i samme type sete som han har hatt til nå.


#6

*HH* sa for siden:

Det står på lista det også, men tok det ikke med fordi jeg hadde tatt med at det er T-godkjent opp til 25 kg bakovervendt i forsetet(men det gjelder kun i Sverige) ;)

Så flott at dere fant et sete som passet :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.