Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dere med Maxi Cosi Cabrio Fix ...

#1

~TM~ sa for siden:

... hvor lenge brukte dere spedbarnsinnlegget?


#2

Sokk sa for siden:

Vi har nettopp tatt det ut nå. Barnet er ca 5,5 kg og 60 cm. Tok bare ut den puta under rompa, så hun kan fortsatt ha putegreiene rundt hodet en stund til. :)


#3

Agent Scully sa for siden:

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke husker, det er sånt man skulle ha skrevet opp ... :sukk:
Men vi plukket av litt og litt. Ungen vokste jo fort, og var i utgangspunktet svær, men vi ventet noen måneder.

Det første som gikk var puten på beltet som går mellom beina. Det neste var puten rundt hodet, da det var varmt og klamt å ha den der. Så gikk putene på selene, og tilslutt puten under rumpen - den var det siste som gikk.

Men dette er ingen eksakt vitenskap. Jeg vil si det er fritt frem når ungen blir så stor at man kan sette ungen i sportsdelen på vognen. Dvs når ungen har fått litt kjøtt på beina, blitt litt rak i ryggen og ikke lenger er "dvask" baby. :vitenskapelig:


#4

Serafin sa for siden:

Går det ann å ikke fjerne alt?
Det la ikke jeg merke til.

Vi måtte fjerne alt for noen uker siden, Bølla satt helt sammentrykt nedi der..


#5

Sokk sa for siden:

Ja, men kan ta innerputa ut av trekket. Det ser litt rart ut, siden den ikke har noe rundt seg, liksom, men det står i bruksanvisningen at det er det man skal gjøre. :)


#6

Stikka sa for siden:

Vi var nok litt treige med å fjerne innleggene. Storebror var nesten 4 mnd og stor gutt. Fjernet innlegget rundt hodet først og beholdt puten under rompen en liten stund til.

Kif: Hvorfor fjerne beskyttelsen på selene? De gjør jo ikke noe fra eller til?


#7

Gerbera sa for siden:

Vi har ikke fjernet innlegget enda, men nå er vesla lang, og tynn som en strek da... 4 mnd gammel er hun nå :elsker:

Men jeg har flyttet opp selene ett hakk, men de regner jeg nesten med jeg må flytte ned igjen når jeg tar ut innlegget.

Sist tok jeg ut innlegget når jeg begynte å bruke posen (da var snuppa ca. 5 mnd), det var ikke plass til begge deler + ungen i setet.

Så vi får se litt, her er det vel tid for å ta frem posen om ikke så lenge, kaldt jo!


#8

Éowyn sa for siden:

Gutten min er snart 2 mnd. Jeg vet ikke hvor stor han er nå, men da han var 7 uker veide han 4990 gram og var 58 cm lang. Han har virket så sammenklemt i setet i det siste, og i går tok jeg ut ut puten under rumpa. Han får beholde hodebeskyttelsen litt til, men han sitter med hodet trykket godt oppi der. Jeg syntes også at selene begynner så langt ned bak skuldrene, så jeg må nok flytte dem ett hakk lenger opp. Da kan sikkert puten under rumpa komme på plass igjen.


#9

Palmen sa for siden:

Vi gjorde det samme, og plukket av litt og litt i samme rekkefølge.

Lille brukte forøvrig dette setet til hun var 14 måneder (liten og tynn og ikke noe vintertøy å ta hensyn til), og vi har vært veldig godt fornøyd med det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.