Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Drakt

#1

Toffskij sa for siden:

Jeg tror jeg trenger en pen, mørk drakt, men siden mine klær til vanlig pleier å være temmelig uformelle, vet jeg ikke helt hvor jeg skal gå. I Oslo, og ikke butikker som kun fører dvergstørrelser. (Jeg bruker 44/46.)

Noen som har noen tips?


#2

Tallulah sa for siden:

Jeg ville gått på Oasis. De har lekre, tidløse drakter og ikke bare dvergstørrelser. I tillegg har de pene snitt og kan få dem tilpasset deg hvis du ønsker.

Sjekk workwearsidene deres. De har butikk på Oslo City bl.a.



#4

Tallulah sa for siden:

Nå kom jeg på at jeg har anbefalt Oasis til omtrent alle som har spurt om klestips her inne. :flau: Det er bare fordi jeg er så innmari fornøyd med absolutt alt jeg har derfra. God kvalitet er det også, og ikke så altofr dyrt.


#5

Toffskij sa for siden:

Takk for tips! Er det noen andre som har ideer?


#6

Filifjonka sa for siden:

Oasis så veldig bra ut Glitter, er det butikk i Oslo?


#7

Storm sa for siden:

Mexx har fine drakter. Størrelsene går vel opp til 44, tror jeg.


#8

Filifjonka sa for siden:

Jeg vet at noen regner dette som en kjerringbutikk, men Vivekes kan være verd å sjekke. Jeg har funnet endel fint i "jobbklær" der. (Og jeg mener jo selv at jeg ikke er kjerring ...) :knegg:
Jeg tror ikke de har bare dvergstørrelser.


#9

Toffskij sa for siden:

Du er overhodet ikke i nærheten av kjerring, Maximillia.


#10

allium sa for siden:

Mexx har dvergstørrelser. Altfor kort i livet.

:sjekker skapet mitt:

Og ikke overraskende kommer veldig mye fra Mikko. Der har de bra størrelser.


#11

Storm sa for siden:

:ja: De har utrolig mye fint på Oasis! De har butikker på Oslo City, i Hegdehaugsveien og på Aker Brygge.


#12

Toffskij sa for siden:

Kort i livet er ikke bra. :langrygg:


#13

allium sa for siden:

Jeg også. Det aller meste blir for kort i livet. Beltet på kåper sitter over ribbena.

Er ikke vi omtrent like lange? 1,79 er jeg. Nå gleder jeg meg til London-tur, da skal jeg til Long Tall Sally.


#14

Toffskij sa for siden:

Jepp, jeg er også 1,79.


#15

Pepper Lemon sa for siden:

Hvilken prisklasse tenker du på?

Jeg er aller mest fornøyd med mine drakter fra Tiger. Jeg har tre varianter av svarte drakter herfra som alle er svært klassiske i snittet. I tillegg har jeg nå funnet en svart drakt hvor det ser ut til at det er noe blått i stoffet, slik at den skinner og gir litt mer liv. (Øh, hvis du skjønner hva jeg mener.) Jeg synes buksene sitter pent, i tillegg til at de kan brukes sammen med mange andre jakker fra Tiger, slik at det går an å variere litt.

Hvis du ønsker å legge enda litt mer penger i drakten så har Hugo Boss mye fint. Noen av de jakkene deres er av en fantastisk kvalitet.

Mexx er et rimeligere valg. Jeg har noen drakter fra Mexx, men de blir ikke mye brukt. Grunnen til det er at de er litt lite flatterende dersom man har rumpe større enn str 34. Jeg syntes disse draktene var pene før jeg fikk barn. Nå er det sjelden jeg finner bukser hos Mexx som ikke dreper selvtilliten min.

Jeg bruker drakt hver dag, og synes det er utrolig viktig å ha en drakt som gir meg litt spillerom. Jeg hater å gå rundt og trippe, og føle meg stivpyntet. Veldig greit med jakke som sitter litt løst over skuldrene slik at jeg får til å skrive på pc uten å bli motarbeidet. Det er også viktig at buksene er foret på innsiden slik at buksene ikke klør. Det er grusomt. Jeg synes altså Tiger fungerer utrolig bra. De får du kjøpt både hos Tiger i Hegdehaugsveien og i 4 Womens butikker. Samt sikkert flere steder. Om de kommer i alle størrelser vet jeg ikke, men jeg ville trodd det.


#16

Dragen sa for siden:

Du kan jo prøve Dollarosa på Gunerius. Der er det dyrt, men pleier å ha fine klær der.

For oss med korte armer, har de også en skredder som legger opp klærne.


#17

Toffskij sa for siden:

Jeg vil ikke ha bukser, jeg vil ha skjørt. Drakten kan gjerne koste litt.

Jeg har IKKE korte armer. :haha:


#18

Filifjonka sa for siden:

Jeg er 1,73, men likevel får jeg veldig ofte spensel/belte på kåper og jakker for høyt oppe.


#19

Dragen sa for siden:

Nei, ikke du. Men det kunne jo hende noen andre leste tråden.


#20

Pamina sa for siden:

Ferner Jacobsen har det klassiske av drakter, det koster, men du får en vanvittig service og de har gjerne godt utvalg i modeller og størrelser og de har ansatte som vet hva de prater om. De synes ikke ting sitter pent med mindre de faktisk gjør det.


#21

Toffskij sa for siden:

Jeg tror muligens jeg må til London snart. :vilha:


#22

Tussa sa for siden:

Eg syns du fortjene et FernerJacobsen-besøk, Toffen! Gler meg til draktbilde!


#23

Kaz sa for siden:

Jeg henger meg på anbefalingene om Vivikes, jeg har gjort flere kupp på salg der det siste året. De selger klær fra Ted Baker som jeg liker kjempegodt, fint snitt, flotte materialer som silke og ull og litt mer "voksent" preg over klærne, uten å være "kjærring".

På Ferner Jacobsen er det siste innspurt på salget nå, så der kan du gjøre gode kjøp. Jeg ville også gått på Steen og Strøm, der er det blitt veldig fint i dameavdelingen (men alt for dyrt for en student som meg).

Skal du til England har de mye fint på Next, og der er det ikke så dyrt heller.


#24

Blå sa for siden:

Slutter meg til de som anbefaler Vivikes. Jeg har funnet en del jobbantrekk der som er akkurat passe formelle i stilen for meg i hvert fall.


#25

Toffskij sa for siden:

Jeg kan informere om at Oasis og Mexx har dvergstørrelser, at Vivikes derimot har svært romslige størrelser, men må ha tenkt på noen ganske andre damer enn meg, og at Ferner Jacobsen er altfor skummelt for lille Toff.

Så fikk jeg et anfall av latskap/gjerrighet/vanetroskap og kjøpte en svart og rimelig blazer på LeneV, som satt som et skudd. For hey, jeg har jo et pent, svart skjørt hjemme! Det viste seg å funke som bare det. :kry:


#26

Jålebeinet sa for siden:

Neste gang så kan du se om du finner noe på marina rinaldi nederst på Karl Johan (ikke så skummelt som FJ).


#27

Bluen sa for siden:

Når finner man ut at man trenger drakt? Må man i så fall ha bluse også? :skremt:

Så kjekt at du slapp Ferner Jacobsen, da, Tinetoff!


#28

Toffskij sa for siden:

Bluse blir det ikke, nei. :iiik:


#29

Pepper Lemon sa for siden:

Skal du ha formell drakt uten hvit bluse med skulderpute? :skeptisk:


#30

daffy sa for siden:

Ricco Vero har fine drakter med klassisk snitt som varer mange sesonger. Jeg har en i slikt stoff som ikke krøller; veldig praktisk på reiser.


#31

daffy sa for siden:

Hva har dere inni draktjakkene forresten?


#32

Toffskij sa for siden:

Er det Helt Feil™? :draktnovise: Skulderpute?! :skremt:


#33

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg har en deilig bukse som ikke krøller fra Ricco Vero. Enig i den.

Inni draktjakken har jeg alt mulig rart. Skjorter (nekter å kalle det bluse :trasser:) og kanskje v-halser over, for de mest konservative dagene. Trange topper uten særlig utringning, tynne gensere ... Det blir ikke alltid så morsomme antrekk. Jeg har etterhvert kjøpt en del sprekere jakker som jeg bruker, f eks en i tweed som blir ganske sprek til svarte bukser, eller en svart jakke med store ruter. Da holder det lenge med en svart topp inni, så ser jeg ut som jeg har brukt tid på antrekket.


#34

Pepper Lemon sa for siden:

Du kan slappe helt av. Jeg bare vrøvler.


#35

Koma sa for siden:

Jeg tenkte også på Dollarosa.
Masse flotte klær der (noe er litt for spesielt for meg), men de er særlig gode på selskapstøy. De forhandler i alle størrelser:ja:


#36

Bluen sa for siden:

Der setter jeg aldri mer mine bein etter at de bad meg om å parkere vogna utenfor så jeg ikke skulle trille borti noen av de eksklusive klærne :snurt: (som jeg til dels synes er fryktelig overpynta og dillete).


#37

Koma sa for siden:

Huff da :p Det hørtes ikke noe særlig ut, og for øvrig er Gunerius antatt det siste kjøpesenteret i Oslo hvor jeg ville satt fra meg vogna utenfor en butikk. Kanskje med unntak av Oslo City.

Jeg er enig i at en del av det de har er spesielt og overpynta. Jeg har bare handlet noen kjoler der, men jeg kjenner flere som handler omtrent alle sine klær der, nettopp fordi de har mye pent for de som bruker 44.


#38

Ophelia sa for siden:

De har fått inn masse fint hos Fransa på Byporten nå. Mye fint til å ha inni draktjakken. Ikke avskrekkende priser heller.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.