Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vil du anbefale meg en film til i kveld?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg har lyst til å se en film med en smule intrikat handling. Gjerne noe mafioso-aktig. Jeg har sett de fleste klassikerne tror jeg, og klarer ikke komme på en film jeg har lyst til å se selv. Noen som kan hjelpe meg? (Det trenger ikke være mafiafilm altså. En spennende film, men ikke ren action, er vel stikkord.)

Anyone? :)


#2

DM sa for siden:

Har du sett Jason Bourne filmene?


#3

syllan sa for siden:

"I far`s navn" er jo bare verdens beste film.. hehe sikker sett den opp i mot 20 ganger...:o

men den har du heelt sikkert sett..:)


#4

Toffskij sa for siden:

Du har vel kanskje sett The Usual Suspects, men hvis ikke, tror jeg det er akkurat filmen du er ute etter.


#5

Pepper Lemon sa for siden:

Ja, det har jeg. Men takk for tips uansett!

Jeg leste om den nå, og kan ikke huske den helt. Altså, jeg har sett den, men den er visst blitt glemt. Så da kan jeg jo se den igjen. :D

Den har jeg ikke sett. Godt tips, tusen takk. Da gjenstår det bare å se om Video Nova har den ...


#6

Filifjonka sa for siden:

The Usual Suspects er bra. Og hvis de ikke har den, og du ikke har sett L.A. Confidential, så er det mere Kevin Spacey og en spennende film det også.


#7

daffy sa for siden:

Dette blir vel vel sent for i kveld, men har du sett The talented mr Ripley? Den likte jeg godt da den kom. Jeg syns det var så utrolig fasinerende hvordan jeg opprettholdt sympatien for hovedpersonen gjennom hele filmen selv etter at filmen dreide i en helt annen retning enn jeg trodde ved filmens begynnelse.


#8

Veritas sa for siden:

The Departed er en nyere film i den sjangeren du søker..


#9

Pepper Lemon sa for siden:

Takk! Det begynner å danne seg en lang liste over filmer jeg skal bestille på cdon.com nå. Filmer ti år tilbake i tid er tydeligvis ikke å få leid lenger.

Jeg har sett den ja, og likte den virkelig godt. Jeg er glad i Italia, og kjente noen ordentlige sug i magen noen ganger, når de var i Roma og på diverse strender. Har du sett oppfølgeren? Ikke like bra. Langt fra like bra, egentlig. Til og med en annen skuespiller. Jeg måtte jo se den da, ettersom den første var så spesiell.

Den er kul. Jeg slenger en anbefaling tilbake, og tipser om Infernal Affairs 1, 2 og 3, fra Hong Kong, som er originalhistorien til the Departed. Råbra.


#10

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg får vel legge til at vi ikke fant noen av de filmene vi ønsket, og endte opp med Hollywoodland. Jeg likte den vel, men var så trøtt i går at jeg sovnet underveis. Skal gi den et nytt forsøk i kveld.


#11

syllan sa for siden:

åh kom på en film til


#12

Lilleville sa for siden:

Den hadde jeg og tenkt til å anbefale.
Ellers er samme regissørs film "Casino" veldig undervurdert og verdt å se.:ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.