Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags vinterjakke?

#1

Siri sa for siden:

Jeg lurer på om jeg må til innkjøp av vinterjakke til vesla i str 86, men er litt usikker på hvordan behovet blir (hun går ikke i barnehage) Hva har dere andre tenkt å satse på til vinteren?


#2

syllan sa for siden:

ticket å molo å ikke minst cecilie westh har lekkre vinterjakker til små barn:)

men di er jo ganske dyre.. syns hm å mangen av di andre kjedene har fine jakker også jeg:) å hvis det bare er en fram å tilbake til bilen jakke så trenger den jo ikke være vanntett å all verdens heller:)


#3

Ru sa for siden:

Jeg kommer til å kjøpe en Skogstad-jakke til poden. Det har vi hatt tidligere, og de har vært fornøyde med.
Behovet er dog ikke kjempestort, så jeg satser på en skall-jakke, som en heller kan varierer hva han har under, om det er fleece eller ull eller hjemmestrikket. Lettere å regulere temp. da.


#4

Siri sa for siden:

Hmmm, kanskje jeg rett og slett skal satse på hm ja... Har alltid arvet og fått så mye at problemstillingen aldri har vært aktuell tidligere... :) Takker for svar.


#5

Maz sa for siden:

Datteren min har dunjakke fra Polo (Ralph Lauren) men ønsker seg en råsa fra HM (70 kroner på salg). Jeg kjøpte den rosa jeg som hun får i høst.

Så får vi bytte litt på.

Det er ikke slik at dyrt er bedre blandt småttinger bestandig.


#6

Teofelia sa for siden:

I fjor hadde Frøkna en tykk jakke fra Cubus, som gjorde nytten til hverdags, samt en ullkåpe til pent.

Ingen av delene er i bruk i særlig grad, så kravene til kvalitet og slitestyrke er minimale, synes jeg. Her i huset går det i parkdress til det meste hele vinteren.


#7

Che sa for siden:

Her blir ikke jakker brukt noe nevneverdig (guttungen er 2 år) - Jakken blir brukt når vi skal på besøk og når vi skal til barnehagen. Det blir brukt dress når det er snakk om utelek.

Jeg har kjøpt en jakke på KappAhl. I fjor hadde vi en fra HM. Når de er så små ser jeg ikke poenget i å bruke så mye penger på ytterjakker jeg - mye pga bruken og fordi de vokser ut av den raskt.


#8

Maz sa for siden:

Der er vi anderledes for vi bruker jakke til og fra barnehage osv. Dress er til utelek, og er for mye pes for transport osv. Likevel rekker de ikke bli utslitt.

Poenget mitt er jo at barna ofte er mer fornøyd med den billigere varianten, og det da blir litt dumt å bruke mye penger på en jakke.


#9

apan sa for siden:

Jeg ville bare kjøpt en billigjakke. Vi hadde en boblejakke fra H&M, det funker helt fint.


#10

Nooria sa for siden:

Storebror hadde duffelcoat i fjor, og det var helt supert. Den var grei til og fra barnehagen, og med den var han bra kledd frem og tilbake til ting hvor han var mer pyntet. Er vi heldige passer den denne vinteren og.


#11

Erica sa for siden:

Vi har pleid å ha ha boblejakke og boblebukse som ekstradress, og i de to siste årene har vi kjøpt fra Polarn. Jakken er genial syns jeg, den er ikke så veldig tykk uten fleecejakken inni, og god og varm når den settes inn. Vanntette er settet også.

I tillegg har vi hatt en duffelcoat til pent.


#12

Maxine sa for siden:

Når ungene er små gidder jeg ikke legge så mye i jakke, da det kun brukes inn og ut av bil, på besøk og butikk osv, er vi ute ellers brukes jo dress.

Så her kjøpes bare rimelige jakker på HM e.l., men jeg tror nok eldstemann får jakke som tåler litt bruk ute i lek i år.


#13

Teofelia sa for siden:

Ja, vi går eller sykler til og fra barnehagen, vi, så derfor blir det mest dress for vårt vedkommende. :) Ja, ikke sant. Jo mer rosa og glitter, jo bedre. :humre:

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.