Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Konfirmasjon (Eventuelt ut på tur, kjempelur)

#1

Lorien sa for siden:

Jeg skal reise bort alene med begge ungene for første gang i morgen. Vi skal i konfirmasjon til en av mine små kusiner som ikke er så små lenger (denne er faktisk den yngste, hva sier det om hvor gammel jeg har blitt?). Vi skal fly fra Værnes til Bodø, noe som i og for seg burde være en overkommelig strekning selv i følge med en femåring med lett flyskrekk og et spedbarn. Vi blir tross alt møtt på flyplassen.
Om ikke annet, blir det en grei generalprøve på neste fredags strabasiøse reiserute Trondheim-Oslo-Alta-Lakselv.


#2

Nenne sa for siden:

Jeg håper dere får en fin tur.


#3

Dragen sa for siden:

God tur!

Det går så fint så. Stutt-tjukken springer jo tross alt ikke avgårde enda.


#4

Kaprifol sa for siden:

Det går antakelig bedre enn du tror. Smil til dine medpassasjerer, la dem hjelpe deg med bagasjen eller barna om de viser initiativ. Min snart-5-åring er alltid grei på turer av den mer strabasiøse typen. Vi pleier å kjøpe tyggis, og så holder hun meg i hånden og hjelper meg med lillebror. Det er ganske ulikt situasjonen hjemme hvor hun selvfølgelig er mer urolig og finner på ting, på flyplassen er hun litt usikker og holder seg til meg. Håper du er like heldig med din 5-åring. stor og flink på tur kan bli en braksuksess.


#5

Sokk sa for siden:

Lykke til! :blomst: Be om hjelp hvis det trengs, det går bra!

Da jeg tok fly alene med treåring og spedbarn og begge to sovnet rett før landing måtte jeg få hjelp av kabinpersonalet til å løfte Storesøster ut av flysetet. Hun var trøtt, irritert og pottesur, og hadde slett ikke tenkt å stå på egne bein akkurat da. :himle: (Det hjalp ikke akkurat så veldig mye at da jeg først prøvde å løfte henne ut selv hadde jeg glemt å løsne beltet hennes. Jeg halte og dro en liten stund før jeg innså tabben. :sparke:)


#6

Dali sa for siden:

Sokk: :rofl: Det kunne jeg ha funnet på å gjort også!

God tur, det gikk vel bra, går jeg ut fra? Og god tur neste helg, det hørtes hakket verre ut!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.