Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Foreldrekontakt?

#1

Leandra sa for siden:

Vi er blitt foreldrekontakt i klassen til jenta vår,har nå fått innkalling til møte sammen med Fau.Men kjenner jeg gruer meg litt:flau: Aner lite om hva dette går ut på,utenom at vi skal være bindeleddet mellom foreldre og skolen.Men har jo inntrykk av at det er meget sjelden de andre foreldrene bruker foreldrekontaktene.Hva kan jeg forvente meg?Er ikke den typen som er mest frempå når det gjelder slike ting:rolleyes: Men må man så må man.
Noen som kan fortelle om egne erfaringer?


#2

Blånn sa for siden:

Jeg har sittet i FAU i to år nå. Hos oss fungerer det slik at rektor har en halvtime først hvor hun forteller om det som skjer på skolen. Og så snakker vi litt om det. Og andre ting vi er opptatt av i forhold til skolen. Ikke noe farlig i det hele tatt!


#3

Nenne sa for siden:

Samme her. :nikker: Først info fra skolen fra rektor eller inspektør. Deretter diskusjon om stort og smått, alt fra skolediskotek til trafikksikringstiltak og turer og alt og ingenting.

På foreldremøtene i klassen har jeg informert om hva som har skjedd på FAU-møtene siden sist. Jeg har ikke fått noen henvendelser om saker som bør tas opp annet enn i forbindelse med foreldremøtene, men det hadde jo vært fritt frem for andre foreldre å ringe meg hvis de ville ha meg til å ta opp noe med de andre i FAU.

Jeg synes det var spennende, lærerikt og interessant å sitte i FAU og jeg synes jeg fikk godt innblikk bak kulissene, noe som var nyttig som førstegangsmamma til skolejente.

Lykke til! :)


#4

konemor sa for siden:

Signerer Blånn og Nenne,bare at jeg skal begynne på mitt 2 år(som FAU representant).
Klasse kontakten har litt mer med klassekasse og kontakt med læreren å gjøre. Her har klassekontakten også tatt initiativ til å kjøpe en gave fra foreldrene til læreren osv.
Tror ikke så mange har tatt kontaktklassekontakten utenom dette.
Klassekontakten har også tatt kontakt om det har vært vi skulle hatt med oss kake,kaffe el til tilstelninger osv.


#5

Estrella sa for siden:

Jeg var klassekontakt når Christian gikk i 1. klasse og tror ikke vi fikk noen henvendelser fra noen av foreldrene. Det var mest angående klassekassen. Tenkte at det var greit å ta det når han gikk i 1.klasse så har jeg gjort min del av den plikten. De er en 25 elever i klassen og det burde være mer enn nok til at det gikk på rundgang.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.