Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Desperat behov for ny sofa og nytt bord

#1

Bergensis sa for siden:

Me trenger ein slitesterk, barnevenleg, reingjeringsvenleg og fin sofa. Me trenger også eit stovebord. Det må vere 50cm høgt. Hatar lave bord!

Me har lyse veggar og bokhyller/tv-benk/cd-hyller i bjørk. Likar best lyse møbler sær

Tips?
Bilder?
Linkar?


#2

007 sa for siden:

Det er mange kjempeflotte, lyse microfiber sofaer på salg både på Bohus, Skeidar og Living for tiden. Ta en kikk på nettsidene.

Microfiber er både slitesterk og lett å rengjøre.



#4

Fibi sa for siden:

Svogeren min har lys sofa, og en ettåring. Men siden sofaen er i microfiber, så gjør det ikkeno om gutten søler. Helt genialt sier han.

ønske seg


#5

Ru sa for siden:

Den har vi akkurat kjøpt. Og er strålende fornøyde med den så langt.
Til den har vi et Dali sofabord;

Vi har glass i midten på vårt, ikke fliser.

Vi har veldig mye bjørk og hvitt i stuen, og sofabordet var billig, så da gjorde det ingenting at det ikke var det perfekte bordet ... :)
Det er 48 cm høyt, målt hjemme på gulvet. :)


#6

Fadese sa for siden:

Jeg tror dette må være en av de lekreste sofaene jeg har sett på lenge.

I Bohus-katalogen står det at den skal være slitesterk.

Jeg tror livet mitt hadde blitt bittelitt bedre med den sofaen i stua, men økonomi, nyfødt baby og katt tilsier at jeg må slite med den store klumpete skinnsofaen vår noen år til. Kanskje du er mer heldig enn meg? :)


#7

Bergensis sa for siden:

:neidaså: nei, me lyt visst nok ta investeringar som varmepumpe og garasje først. I tillegg bør barna bli større, seier "sjefen" for økonomien i heimen

Aller helst vil han jo at me skal slite ut den grønne Ekornes skinnsofaen vår. Men korleis i alle dagar sliter du ut ein stygg skinnsofa da? Stygge ting blir ikkje slitt. Sånn er det berre. Me har hatt den i ti år og den er god som ny. Stygg og grøn, men god som ny.


#8

Fadese sa for siden:

:dakars:


#9

Kaija sa for siden:

Får trøste deg med at sofaen vår sikkert er enda styggere enn deres. En blå, nedslitt, nedsittet og falmet støvsamler, som stort sett er full av snørr, gulp og leverpostei. Stolen som hører til er enda værre. Huff, det er så ille at jeg gruer meg til besøk. Men så var det så mange andre ting som også skulle fikses og betales. Mannen vil ha skinnsofa så han bare kan tørke bort griseriet hvis uhellet skulle være ute, men nå skal jeg i hvert fall tipse ham om mikrifibersofa. Slike nymotens påfunn har vi ikke fått med oss før nå.


#10

annemede sa for siden:

Det er ikke alt som kan vaskes av en microfibersofa, det fant vi ut i sommer. :nemlig: Kulepenn går ikke av for eksempel.


#11

daffy sa for siden:

He he! Det har du rett i. :skuler stygt på den evigvarende kjøkkenmaskinen som jeg har skumle og hemmelige planer om å erstatte med en lekkerbisk fra Kitchenaid:

Men virkelig; det er helt utrolig hvor forskjellig smak folk har. Legg sofaen din ut på finn og gi den en ny familie som setter pris på den samtidig som du blir et par tusenlapper rikere. De kan du bruke på en brukt fin sofa fra finn. Mange selger kjempefine, nesten nye sofaer fordi størrelsen eller vinkelen ikke passer inn i den nye leiligheten for eksempel.

Jeg søkte på "bolia sofa" og fikk opp denne i Stavanger for eksempel. Kanskje det går an å kjøpe nye trekk til den? Eller søk på "living sofa" eller hva du nå måtte like.

finn.no/finn/bap/object?finnkode=11054604&sid=xz11abc1t8Qx850085&WT.svl=Link


#12

Ekkir sa for siden:

Her er vår sofa og sofabord. Er sinnsykt fornøyd med sofaen og den er kjøpt på Møbelringen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.