Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kesella

#1

malena sa for siden:

Sitter her med en kokebok av Fredrik Paulún og planlegger litt middager fremover. Den er imidlertid på svensk og i flere av oppskriftene skal man bruke kesella. Hva bruker man som erstatning for det her hjemme?


#2

Skilpadda sa for siden:

Bare ut fra ordet ville jeg gjettet at det er noe lignende som kesam? Men vi har vel flere svensker her, som antagelig vet bedre. :)



#4

malena sa for siden:

Ja det er i rømme/kesam-kategorien. Er bare ikke helt sikker på hvilket norsk produkt som ligner mest...


#5

malena sa for siden:

Nå så jeg svaret ditt, Iset. Takk :riktig:


#6

Harriet Vane sa for siden:

Kesella er kesam. (Har sett på Tina som sier kesella og har Tina-boken hvor det står kesam. Enkel deduksjon)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.