Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvem var det som ønsket seg den rosa tunikaen fra Odd Molly?


#2

Angelique sa for siden:

Morgana var det :D


#3

Filifjonka sa for siden:

Jeg ønsker meg den også, men ikke i størrelse 1. :sukk:


#4

Isa sa for siden:

Str 2 eller 3? Jeg har lyst på den i str 3, men skal nok klare å presse meg inn i en str 2. Men uansett, de er nesten håpløse å få tak i....


#5

Filifjonka sa for siden:

Jeg er litt i tvil, for jeg har bare ett plagg fra Odd Molly og det lurer jeg på om kan være litt feilmerket. Det er den lyseblå strikkejakken med heklerosetter fra ifjor (også kalt FP-uniformen). Den har jeg i str. 3 og den er ikke mer enn akkurat over brystet. Etter størrelsesbeskrivelsen så hadde jeg nok bestilt str 2 hvis de hadde hatt det, men de hadde bare 3 så det var jo flaks.

Ellers bruker jeg vanligvis str 40, og jeg har hørt folk i større størrelser enn det bruke str. 3 i Odd Molly, så jeg vet ikke.


#6

morgana sa for siden:

Tror nok den blir for liten til meg ja :sukk: Men takk for tips :D


#7

Isa sa for siden:

Jeg har hatt den tunikaen i hvit i str 3 og den er mer en passe til meg som bruker 42/44.


#8

Filifjonka sa for siden:

Ja, da burde 2 holde.


#9

Isa sa for siden:

Jepp, det vil jeg tro :nikker: Skal holde utkikk.


#10

Miss Norway sa for siden:

De grove strikkejakkene er snåle i størrelsene egentlig. Jeg har str 3 i den lyseblå "FP-uniformen" og den er ganske "akkurat" i størrelsen. Jeg var nå på jakt etter en annen som liknet veldig i modellen. De hadde bare str 1 igjen, og den funket den! (prøvde den etterpå i en annen butikk i str 2, og den var nøyaktig lik på, bare litt lenger på ermene. Som var gørrlange uansett.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.