Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Antiskli-sokker

#1

Ibidelma sa for siden:

Hvor kan man få kjøpt sånn "lim" til å ta under sokker for å få dem til å bli antiskli?

Så de hadde reklame i F&B denne gang, men jeg syns det var dyrt for 149,- som rakk til 2 par sokker...det blir dyre sokker ut av slike investeringer =)


#2

Sitron sa for siden:

På hobbyforretninger får du kjøpt flasker med "maling" som du har under sokkene, så i ovnen på 30 grader eller noe og så har du antisklisokker. Husk å ikke bruke dem i sko.


#3

Ibidelma sa for siden:

Takk for tipset!
Hørtes drastisk ut med å steke sokker :fnise:


#4

Maxine sa for siden:

Man får kjøpt slik man stryker på også. Jeg kjøpte det i sy/garnbutikk, kostet ikke så mye.


#5

Marge sa for siden:

Er jo litt stress for bhg-personale hvis man ikke kan bruke det i sko, da må de jo skifte når de skal ut osv. Pleier å kjøpe ulvang-sokker med antiskli og et par myke tøfler.


#6

Maz sa for siden:

Jeg prøvde "puffliner" eller hva det het. Ikke ble det pent og ikke virket det noe særlig. Det finnes sikkert noe bedre nå.

Jeg hadde heller spart meg tid og krefter og kjøpt gymsokker på HM eller noe slikt.


#7

Sitron sa for siden:

Da får det bare være stress for de. Barn skal ha føtter som kan bevege seg naturlig i skoen og det kan de ikke med antiskli.

#8

Agent Scully sa for siden:

Hva med H&M sine antisklisokker i str 19-21?


#9

Marge sa for siden:

Derfor det er så greit med tøfler.. eller vanlige sokker med antiskli fra f.eks p.o.p, har ikke hatt noe problemer med å bruke de i sko ihvertfall.


#10

Sitron sa for siden:

Så du kan altså se inni skoen mens barnet bruker de, hvordan foten oppfører seg i forhold til når du ikke har på antiskli?


#11

Marge sa for siden:

Antisklieffekten er ikke så voldsom at han ikke klarer å bevege føttene, da vil de jo ha problemer med å bevege føttene naturlig når de ikke har sko på også. Har da også spurt han hvordan det føles og han sier det føles bra så tror ikke han lyger. Hver sin smak :)


#12

Sitron sa for siden:

Ja, selvsagt. Ikke hør på ortopedene. :snill:


#13

Marge sa for siden:

He he, det er mange man skal høre på ;) Og no maler ikke jeg antiskli i bøtter og spann under sokkene til ungene mine, det er mer snakk om noen få tynne prikker under som fungerer utmerket på glatte gulv, men som gir etter når de brukes på tekstiler, derfor ser jeg ikke problemet med å bruke de i sko.


#14

Sitron sa for siden:

Nei, selvsagt ser du ikke problemet, for du er jo så smart og vet jo best. :snill:


#15

Marge sa for siden:

He he, dette ble litt for barnslig for meg... og no er det middagstid og du har tydeligvis sluppet opp for argumenter så da trekker jeg meg fra diskusjonen :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.