Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Friluftsbarnehage?

#1

Marge sa for siden:

Noen som har barna sine i frilufts-/gårds/naturbarnehage? Og som kanskje kan si noen fordeler og ulemper? Ser for meg at her på vestlandet må det være litt trasig å være ute hele tiden pga mye regn, men samtidig så elsker han skog og mark og uteliv.


#2

cilen sa for siden:

Eldstemann gikk i en friluftsbarnehage. Jeg var veldig fornøyd. De var ute på lange turer, og lekte i skogen. Men de hadde også mulighet å være inne.


#3

Muad'Dib sa for siden:

Lillebror her går i en barnehagen hvor han er ute i skogen annenhver uke - uansett veir. De har eget sted derute, med grillhytte og leker. Også har de egen buss for å frakte ungene dit.

Han er akkurat begyndt, men inntil videre storfornøyd: "jeg har vært i skogen igjen!"


#4

banana sa for siden:

Vår 5-åring går i friluftsavdeling i vanlig barnehage. Han trives greitt, men ønsker seg mer innetid, faktisk. Det er i Stavangerområdet, og ja, de får sin del av dårlig vær. Men de har en liten hytte med vedovn og benker og knagger i som de bruker de dårlige dagene. De bra dagene brukes til turer alle andre steder. Jeg er usikker på om konseptet er det rette for ham, samtidig som alternativet - et overfylt uteområde rundt veggene ved barnehagen ikke er et aktuelt alternativ for oss. Mye mer fred og ro ute i skogen med 10-15 stk.


#5

Marge sa for siden:

Ja det har gjerne litt med hva type ungen er, sikkert ikke alle det passer for. Eldste min elsker å være ute, men samtidig så er han jo glad i å pusle med ting inne også.


#6

Lykketrollet sa for siden:

Her skal begge begynne i en friluftsbarnehage i januar.
Er veldig spent.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.