Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du en bra oppskrift på klubbmat?

#1

Nenne sa for siden:

Lasagne, pai og salater er ikke aktuelt denne gangen. Har du noen andre idéer?


#2

Vimsen sa for siden:

En gryte?
Biff Stroganoff?
Vimsens gule kyllinggryte? :knegg:


#3

Nenne sa for siden:

Takk for tips. Jeg har oppskriftene dine. :)


#4

Vimsen sa for siden:

HVa ellers da? Hmmm.... Ost og kjeks? Det er vel kanskje litt oppbrukt. Fylte horn?


#5

Veronal sa for siden:

LilleLeos meksikanske rekegryte. :mantrum: (Innlegg # 141 i Irmas mattråd.)


#6

LilleLeo sa for siden:

Jeg er fullstendig enig. :D


#7

Veronal sa for siden:

Jeg skal servere den for n'te gang på fredag og jeg soler meg i glansen fra din suksess hver gang. :lykkelig:


#8

konemor sa for siden:

Den hadde jeg også tenkt å anbefale.

Ellers av forslag:
Reker og loff (med hjemmelaget hvitløkssmør)
Tacopai
Evt andre paier

Er litt tom i hodet....


#9

konemor sa for siden:

Sorry forslag om paier, ser jo at det ikke var aktuelt...


#10

Sue sa for siden:

Lag denne sataysausen til feks kyllingfilet og ris og salat. Den sausen er utrooolig god - trenger egentlig ikke noe tilbehør engang...

Sataysaus
[font=Times New Roman][/font]
200g saltede peanøtter
1-2 røde chili
2 sjalottløk
2 båter hvitløk
1 rød paprika
½ dl sitronsaft
4 ss brunt sukker
1 ts salt
2 buljongterninger utrørt i 3dl vann
½ dl olje
[font=Times New Roman][/font]
Ha peanøtter, chili, hvitløk og paprika i en hurtigmikser og kjør til mos. Varm olje i en panne og stek mosen under omrøring i 5 minutter. Ha i sitronsaft, sukker, salt og buljong, og smak til sausen. Den skal kjennes ganske sterk.
[font=Times New Roman][/font]
(Dette er en god porsjon saus. Oppbevar på tett glass i kjøleskapet)




#13

Nenne sa for siden:

Tusen takk for tips alle sammen! :blomster:


#14

Señora sa for siden:

Jeg sitter her og venter på 5 sultne damer som får servert krabbe.

Ostekake til dessert :nam:


#15

Nenne sa for siden:

Kan jeg også komme? :blafre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.