Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp ang. babycall

#1

Bergensis sa for siden:

Altså; vår TopCom babycall gir frå seg ein ufsleg uling kvar gong det er lydar frå poden. Dvs. ulinga kjem omtrent som det er ein advarsel før lyden av poden slår inn. Utruleg irriterande og det gjer at me ikkje orkar å bruke den. Kjøpte den brukt etter å ha lest ein eller annan stad at den var såkalla best-i-test. Best-i-test-stempelet ser etterkvart ut til å vere eit varsel om å ikkje kjøpe produktet (ref. Quinny, Coop sine barnevintersko, etc).

For det første: er det normalt at den skal ule før samtlege lydar som slår inn?

For det andre: finnes det ein babycall der baby-enheten er trådlaus. Trenger eittelleranna til utebruk når poden sover ute vogna. Til no har me hatt døra på vidt gap, men det blir kaldt etterkvart brrrr


#2

Marge sa for siden:

He he vår lager ihvertfall ikke sånn lyd. Du kan jo legge den ut for salg og kjøpe ny på finn :)


#3

Bergensis sa for siden:

Men det er jo ikkje spesielt snilt??!

Eg har ikkje manskap til å selge ting eg ikkje har vore fornøyd med:rolleyes:


#4

Marge sa for siden:

Hvis det er normalt at den skal lage sånn lyd, så er det jo ikke noe i veien for å selge den videre, ev. opplyse om det i annonsen. Hvis det derimot er en feil på den, så hadde jeg klaget på den og bedt om en ny en.


#5

Blåbær sa for siden:

Jeg ville levert den inn igjen jeg!
Tror du ikke de fikser slikt på garantien da?
(uten at jeg vet hvor gammel den er)


#6

Marge sa for siden:

Glemte å legge til at vi ikkehar topcom, så vet ikke hvordan den skal fungere.


#7

Elisabet sa for siden:

Hvilken versjon er det du har? Vet det har vært mye klaging på den nye typen, men vi har den som virkelig kom best-i-test, og er superfornøyd. Så forandret de litt på den, og sa fortsatt i reklamen at den kom best i test, men det er faktisk en annen modell som de har tatt vekk en vesentlig funksjon på. Nemlig subkanaler. Om du har den gamle eller nye typen kan du lett finne ut av om den enheten som står hos ungene er trådløs eller ikke. Vi har den som må stå i en kontakt i veggen på soverommet, og kan ikke brukes trådløst. Det er den som kom best ut i test. :)


#8

meisje sa for siden:

Det er en innstilling du kan velge, sjekk bruksanvisningen for å slå av. Vår var også sånni begynnelsen, til vi hadde lest oss opp ( nå glemt igjen desverre)


#9

ILY sa for siden:

Vi har også Top Com og er kjempe fornøyd!! Men vi har den nestnyeste versjonen..


#10

Aminta sa for siden:

Vår Super Nova er trådløs og uler ikke, det var den eneste hun på babyshop ville anbefale pga. at de ikke hadde reklamasjoner på den, og den heller ikke hadde DECT stråling som mange av de digitale har.
Den har holdt nå i 4 år og er like god, veldig fornøyd.


#11

Bergensis sa for siden:

Ja, bruksanvisningen er sikkert lur å lese:nemlig:

Men eg har bruksanvisningsdysleksi. Skal få mannen til å ta eit sveip.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.