Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor stor kan en huggorm

#1

Fruktflua sa for siden:

egentlig bli? :confused:

Da jeg kjørte hjemover fra trening i går oppdaget jeg noe jeg trodde var en stor kvist midt i veibanen. Jeg bremset automatisk ned for å ikke kjøre på den. Jeg kom nærmere og fikk sjokk da jeg så at det var en orm. Den var så stor at jeg -som ikke engang har ormeskrekk, eller er ei pyse i så måte, ble helt skrekkslagen.
Jeg tipper den var 7-8 cm i diameter( er det sånn det skrives?) , og ca 1,5 m lang. Jeg studerte den ikke siden bilen var i fart, men det må jo ha vært en huggorm? Jeg så tydelig at det var en orm, men jeg trodde, ærlig talt, ikke at en huggorm kunne bli så stor?


#2

Tove sa for siden:

Når jeg kikker litt på fakta om huggorm, så står det at de vanligvis er mellom 50 og 70 cm, men kan bli opptil 90 cm. Så det spørs om det var en anakonda...de har jeg hørt kan bli litt større enn huggormen :nemlig:



#4

Alfa sa for siden:

Det fins ikkje ormar, det fins ikkje ormar :lalala:


#5

Frantzen sa for siden:

:knegg:


#6

Fruktflua sa for siden:

Og der stod det at den lengste registrerte bueormen i Norge var ca 135cm lang. Da tror jeg nesten at den jeg så i går må være den nye rekorden. :nemlig: Er ikke tvil om at den var over 135cm.


#7

Trolljenta25 sa for siden:

Æsj! Jeg tror jeg hadde kjørt rett inn i nærmeste tre av bare skrekk. Ormer og slanger er noe av det kvalmeste jeg vet -- bortsett fra edderkopper da.


#8

Susse sa for siden:

Å fytti pokker, jeg hadde kjørt av veien av skrekk.

Var på ferie i Danmark i sommer og bodde i et område med vanvittig mye orm, etter å ha sett 3 på en dag nektet jeg å gå utenfor stien der :(


#9

Hyacinth sa for siden:

Jeg TROR at huggormer kan bli så store, ja. Enda større også. Men jeg er ikke sikker, og selv har jeg sett mest små ormer.

Jeg leste først 7-8 METER i diameter, så jeg fikk litt sjokk.. :o Det første jeg tenkte på da var at du hadde sett en rømt kvelerslange....


#10

Left sa for siden:

Synes de er fine jeg. Mulig du har støtt på en rømling. De er myke som silke å ta på - deilig.


#11

Frantzen sa for siden:

Det samme tenkte jeg. Og det KAN jo hende..?

:haddeværtstilig:


#12

lijander sa for siden:

:urk:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.