Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skomaker på Bislett?

#1

daffy sa for siden:

Husker fra tidligere tråd at det skal være en god skomaker på Bislett? Noen som kan tipse meg om hvilken?

Jeg skal blokke ut et par støvletter, er vel noe alle skomakere gjør, eller?


#2

Cielo sa for siden:

Jeg vet ikke om det var denne det ble referert til tidligere, men det ligger en skomaker i Josefines gate, rett ved rundkjøringen på Bislett. Butikken ligger rett på stoppet til 21-bussen. Har hørt at den er bra.


#3

Tangina sa for siden:

I Josefine gate ja. Rett rundt hjørnet fra KG. Han er veldig flink (og dyr). Har brukt ham et par ganger. En gang for å reparere en søm bak på vinterskoene mine. Han nektet å ta bare den ene - mente begge skoene måtte se like ut. Og ville jeg ikke betale for det, kunne jeg bare ha det så godt. :knegg:


#4

daffy sa for siden:

Lurer på om det var der jeg endte opp. Hva er KG, Kristelig Gymnas? Det var ihvertfall 40 fjortiser på trikkestoppet rett utenfor denne skomakeren. De kom kanskje fra skolen.



#6

Tangina sa for siden:

KG er Kristelig Gymnas, ja. Det går ingen trikk i Josefinegate, men 21-bussen stopper rett utenfor butikken.

#7

teamor sa for siden:

kanskje ikke helt det som er tema i denne tråden, men jeg har hørt noen historier om en sprø (på en posistiv måte) skomaker på bislett! Noen som kjenner til? En asiater som har masse østlige råd å komme med om rygg og nakke o.l. Som beordrer folk ned på gulvet etter han har sett på skoene for han ser på skoene at man har ryggproblemer f.eks.

Noen som har hørt om?


#8

daffy sa for siden:

Nei, men han høres festlig ut!


#9

teamor sa for siden:

ja han er visst det :humre:

ingen andre som har hørt om heller?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.