Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Krympe stretchjeans

#1

Libra sa for siden:

Har fått meg et par jean som er strech, men buksa er et nummer for stor. Butikken hadde ikke mindre så bytte er ikke noe alterantiv. Buksa var så fin at jeg gjerne vil bruke den, men slik den er nå er den jo ikke spesielt fin på meg. Hvordan kan jeg krympe den uten å ødeligge den? Hjelper det med en tur i tørketrommlen eller ødelegger jeg strechen?


#2

DM sa for siden:

Jeg har hørt at tørketrommelen bare ødelegger stretchen. Men litt for høy temperatur på vaskingen? Eller har det samme effekt?


#3

Perhonen sa for siden:

Skal ikke påstå at tørketrommel ikke ødelegger stretchen, men jeg har tørket mine dongeribukser med stretch i tørketrommel og det har gått bra med dem. Men det trenger ikke være slik med alle.

Men du har vel ikke strørre bruk for en bukse som er alt for stor heller.


#4

Libra sa for siden:

Sant nok - så jeg trødde den inn og satte på et syntetisk program og tørket den bare nesten helt tørr. Så nå henger den halvfuktig og venter på å bli prøvd.


#5

Ekkir sa for siden:

Jeg har også hørt at stretcheffekten blir ødelagt i trommlen og resultatet blir at den blir enda større etter noen timers bruk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.