Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg gleder meg voldsomt til jul!

#1

Dixie Diner sa for siden:

Andre som er like julemennesker som meg? Jeg lever og ånder for julen, har alltid elsket den. Faktisk sitter jeg og hører på julemusikk nå. Oslo gospel choir - En stjerne skinner i natt, den ultimate julesangen! :knegg:

Ingenting er som tidlige morgener eller sene kvelder da det er helt mørkt ute, og man ser alle de lyskledde trærne i folks hager og julestakene i vinduene. Jeg blir rørt bare jeg tenker på det. Jeg elsker å gå tur sent på kveldene i julen, kjenne vinterlukten og se på julepynten i hagene til folk. Det er så fredfullt og nydelig!

Mange sier julen er så stressete, men det er vel hva man gjør det til? Jeg begynner med gavene i september/oktober og er ferdig leenge før jul.

Hvert år står jeg og vesla opp tidlig på julaften og spiser julestrømpe til frokost (:eek:) og ser på julens tegnefilmer. Askepott MÅ sees, selv om jeg etterhvert kan omtrent alle replikkene utenat. Samme med Donald og vennene hans, og alt det andre de sender på julaften.

Lille julaften legges gavene under treet når vesla er i seng slik at hun våkner opp til DET presanghavet + julestrømpen morgenen etter. Det er alltid like stas. På kvelden lille julaften er det risgrøt, pepperkaker og julefilmer. POLAREKSPRESSEN hører med til julens obligatoriske filmer, INGEN jul uten den!!

Herregud som jeg gleder meg, jeg gleder meg sånn at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg begynner å glede meg i januar hvert år. Jeg er gal. :knegg:


#2

Siri sa for siden:

Oj, jeg har akkurat begynt å glede meg over høsten... (Dessuten skal jeg visst feire jul med svigers... :mumle: )


#3

emm sa for siden:

Jeg er veldig glad i jula, men ikke i år. Skal selge boligen vår, og vet ærlig talt ikke helt hvor vi skal bo til nytt hus står ferdig:vetikke: Bitteliten leie leilighet, eller hos svigermor:cool:
Derfor kommer jeg til å satse mye på å feire hos andre i år, og kanskje ikke pynte noe særlig hjemme i det hele tatt. Luftet for mannen å reise bort, men vi fant ut at vi ikke ville det likevel. Blir så mange skuffa besteforeldre mm, og da blir det vel ikke det helt store å sitte på andre siden av kloden.


#4

DM sa for siden:

OK, Iset. Det er herved fastslått. Du er ikke riktig klok. Hører på julemusikk nå liksom. :tullerdu: (Poden forlanger forresten at jeg synger lucia-sangen for ham sammen med godnattsangene om kvelden. :humre: Hver kveld siden 13 desember i fjor. )

Jeg har jo nettopp begynt å akseptere at det er høst jo. Så det er nok en stund til jeg begynner å tenke på julen.


#5

Dixie Diner sa for siden:

:knegg:

Nå hører jeg på themet fra Skomakergata. :love:
Jeg og Mrs. Lee er like julegale begge to. Da jeg bodde hos henne en uke i juli, bestemte vi oss for å ha en juledag. Vi laget skikkelig julemiddag med pinnekjøtt og alt tilbehør. Fantastisk.


#6

Ole Brumm sa for siden:

Ja jeg gleder meg til jul, men ikke på grunn av julen.
Ehm det var en snodig setning kanskje. :knegg:
Til jul er vi ferdig med pendling og to hjem, det skal bli deilig det. :D


#7

amo sa for siden:

Jeg er på Iset's julenivå.
Yes, nå er det snart legalt for resten av befolkningen å begynne å glede seg også.:knegg:
Jeg har hørt på BoneyM's versjon av "Marys boy child" i dag.:o


#8

Dixie Diner sa for siden:

Åh den er fin, amo!

Neste måned kommer julemarsipanen! En liten forsmak på julen. :nam: :hyper:


#9

konemor sa for siden:

Enig ingen jul uten En stjerne skinner i natt. Er nok ikke så julete som deg,men gleder meg til jul og liker å være tidelig ute slik at desember kan nytes.

#10

Maxine sa for siden:

Jeg er glad i julen, men er ingen fantast.. De siste julene har væt slitsomme på mange måter.


#11

Palmen sa for siden:

Dersom vi kan hente opp igjen denne diskusjonen i midten av oktober blir jeg gjerne med.... :)


#12

Aminta sa for siden:

Oh my gosh.

Men jeg gleder meg dog til vinteren, og liker veldig godt at det begynner å bli kaldere.
Kan gå med skjerf, vanter og lue nå, og ullklær, på kveldene. Og det blir mørkere, kaldere, klar og kald luft som er god å puste inn, snø etterhvert (håper jeg) som gjør at det blir rent og lyst ute, alle lysene i vinduene på kveldene, stearinlys hver kveld osv. vintermenneske


#13

Dixie Diner sa for siden:

Jeg liker også at det blir kaldere. Elsker kulden, og elsker den klare luften på senhøsten og vinteren. Det er lettere å puste og jeg blir klarere i hodet og sover bedre om natten.


#14

Mei sa for siden:

Jaaaaa jeg gleder meg til jul. Og det å jule-glede seg er egentlig det aller beste, så jeg skjønner godt at du starter nå. Dvs, jeg hører ikke julemusikk før 1.desember. Julegaver og juleplaner derimot, de starter jeg med lenge før.

I år er ikke mannens juleturnus avklart enda, men vi håper å feire jul i Tromsø. At lokaliseringen av julefeiringen ikke er i boks enda er et lite skår i gleden, men jeg håper han får tatt seg en alvorsprat med sjefen snart.


#15

Nooria sa for siden:

Det er ikke noe galt med deg Iset, ikke noe galt! Du er akkurat like normal som meg :nemlig:

Jeg kunne forresten skrevet nesten ordrett det samme som deg :sparke:.

:Må snart plukke frem julemusikken:


#16

Left sa for siden:

Jeg er også ekstremt julete av meg. :cool:
Og det beste minstemann vet, er Juleshowet til Gråtass på dvd. Den har dundret og gått siden sist jul.


#17

Dixie Diner sa for siden:

Godt jeg ikke er alene. :knegg:


#18

Hyacinth sa for siden:

For et koselig innlegg! :rørt: Jeg kom i julestemning bare av å LESE det!
Gleder meg til jul! (Men jeg hører ikke på julemusikk i september, hehe. Det er kanskje mest fordi andre ville trodd jeg var gal OG fordi jeg vil spare den kosen en liten stund til.)
:gave::lys::xmaskiss:

:kneggnisse:


#19

xena sa for siden:

Jaaaa jeg gleder meg til jul :lykkelig:


#20

Skremmern sa for siden:

Jeg gleder meg ikke. Jeg blir litt smådeppa rundt hjuletider.


#21

Michelle sa for siden:

Jeg er også glad i julen og bruker å gjøre det meste unna i god tid slik at vi ikke opplever stresset. Pynter litt etter litt sånn utover fra 1 desember. Adventstiden er i grunnen ei svært koselig tid. Men å høre på julemusikk før 1 desember gjør vi ikke og ei spiser vi julegodter/julemat før julehelgen kommer. Muligens noen julekaker da. Tvert om strammer vi inn på diverse. Fråtser en i masse godt og julemat opptil flere uker og måneder før jul så er det jo ikke noe stas i julen da.


#22

nolo sa for siden:

Jeg sang 'bættihem' (Et barn er født i ) til rundt påsketider tror jeg. Hvis jeg prøvde å snike meg unna en kveld ble jeg satt hardt på plass.:knegg:

Jeg er veldig glad i julen, men 'sparer' juleglede og julestemning til advent.:lys:


#23

Dixie Diner sa for siden:

Er det ikke? Jeg må ha blitt lurt? For jeg syns det er like stas uansett? :sjokk:
Hehe, jeg skjønner hva du mener og jeg sparer det jeg kan, men jeg gidder ikke å vente i det lengste. Ventetiden er jo det morsomste med hele julen, og jeg skjønner ikke de som utsetter alt, både pynting av treet, huset og ALT til siste helgen. Da får man jo ikke NYTE det skikkelig? Jeg begynner 1. desember med alt, treet pyntes i midten av desember for jeg vil nyte synet av det så lenge jeg kan, det skal jo tross alt ned ganske kjapt etter jul.
Julemarsipanen MÅ jeg smake på i oktober når den kommer, men så er det ikke så farlig med meg som går og gleder meg HELE året til jul. Jeg KAN liksom ikke bli mettet. :glis:


#24

Maz sa for siden:

Jeg gleder meg jeg også. Helt hvorfor vet jeg ikke. Det er så mye styr i min famile at det ikke akkurat blir fredelig og forutsigbart. Vi feirer jul hjemme, og likevel klarer enkelte å lage styr.

I fjor var svigermor, kjæresten hennes og min mor her sammen oss. Men i år blir vi kanskje alene. Koselig det også om bare enkelte andre lot være å styre.

Jeg gleder meg mest til juleverksted og det starter vi vel med i november, Har alt som trengs i huset allerede.


#25

Mandarin sa for siden:

Jeg elsker jul.
Men i år blir det jo spesielt med termin 3.juledag..:rolleyes:


#26

Azi sa for siden:

Vi elsker julen her også. Satt faktisk å snakket om julen idag! Driver å maler stuen og ser for oss hvor fint det kommer til å bli med juletre og lysene! Gleder oss masse!! :hyper:


#27

Michelle sa for siden:

Du er litt gal ja men det er bare koselig det. Før pyntet vi treet og huset lillejulaften men jeg er enig med deg i at tiden før er så koselig at derfor pynter vi også litt etter litt fra 1 desember og treet pynter vi siste helgen før jul. Helgen etter 1 nyttårsdag er julen definitivt over for vår del.


#28

Hyacinth sa for siden:

Helt enig. Svigers pynter lille julaften og lar det stå til langt uti januar. Jeg vil NYTE adventstiden. Og, som min mor sier, det er FØR jul at kakene smaker best.

Men julemusikk i september? Nei, jeg vet ikke...


#29

daffy sa for siden:

Jeg er også veldig glad i julen, men jeg er blant dem som blir skikkelig irritert når butikkene selger julemarsipan allerede i september. Da går det inflasjon i julekosen. Spar julen til desember er mer mitt motto.


#30

Maz sa for siden:

Jeg har vokst opp med at alt pynetes etter barna er i seng lille julaften. Det ga jeg opp i fjor. Å legge seg kl 3 natt til julaften og være utslitt er bare dumt. Nå skjønner jeg hvorfor mor var så sur julaften.

Nå kom jeg forresten på at jeg har et prosjekt før jul. Jeg må lage en ny duk til å ha under juletreet. Har en masse kraftig strie i huset, men hva skal jeg gjøre med det?


#31

Lykketrollet sa for siden:

Det er godt å lese at andre også gleder seg til jul allerede. :D

Jeg blir sett som på rar, fordi jeg snakker om julen allerede nå.
Gleder meg som en liten unge :D


#32

Palmen sa for siden:

Kanskje vi burde ha et eget juleforum på FP? Som åpner sånn cirka nå i september? Der man kan diskutere julepresanger, julemat og ikke minst marsipanen (hvorfor lager de ikke kolibriegg til jul spør nå jeg)? :foreslår:


#33

Estrella sa for siden:

Du er gal kvinne. :eek:

Jeg liker jul men ikke nå. :niks:


#34

Hyacinth sa for siden:

Åh, en sånn duk vil jeg også ha! Jeg vil ha en FIN en! Hvor kjøper man sånt? Finnes det i det hele tatt fine?


#35

Fibi sa for siden:

Julemarsipan, pinnekjøtt, julesanger, masse lys, pakke inn gaver, lage julekaker, pynte pepperkakehus, og ta julevasken mens en skråler O come all ye faithfull og Have yourself a merry little christmas så høyt man bare klarer. What's not to like? :D


#36

Dixie Diner sa for siden:

Dette er ikke en vane altså, jeg har bare en dag eller to inninellom der jeg mimrer litt og gleder meg til julen ved å høre på julemusikk. Det er så avslappende og fredelig.


#37

amo sa for siden:

Ja,ja,ja:hyper:


#38

Fibi sa for siden:

:nemlig: De kunne jo formet dem som noe annet. Klokker eller gaver, eller en nisse til nøds, så lenge der var sjokolade og strøssel på!


#39

Dixie Diner sa for siden:

Juleforum høres knall ut, og ja, jeg er også litt sur fordi de ikke lager kolibriegg til jul. :sur:

Men det er jo litt greit at noe er forbeholdt påsken også da, egentlig? De har jo disse tykke flate sjokolade-marsipannissene i jula da, de er jo spiselig orgasme.


#40

Obelix sa for siden:

Synes også julen er koselig, men julesanger i begynnelsen av september ??
I år har jeg som mål å være mest mulig ferdig med gaver og matinnkjøp før desember.
Sambo har en veldig travel tid på jobben i hele desember og desember ifjor vil jeg gjerne slippe en gagn til.

Et juleforum hadde vært fint :nemlig:


#41

Palmen sa for siden:

O helga natt sier jeg bare :hylgriner:


#42

Dixie Diner sa for siden:

Sanger kan vel høres på hele året, for tenk. Det er jo musikk! :snurt:


#43

Dixie Diner sa for siden:

Jaa! Jeg kan ikke høre den uten å grine.


#44

Tinka sa for siden:

Her gleder jeg meg veldig til jul.

Strikket en del julegaver, noen er kjøpt inn og vi har kontrollen.


#45

Leandra sa for siden:

YES,YES,YES Endelig en som meg,trodde jeg var alene i verden.Har blitt mobbetfor julegalskapen min i alle år.
Alt du skrev kunne jeg ha sagt selv,kjenner også klumpen i halsen bare av tanken på jul.Det er så koselig.Men jeg er nok litt strengere enn deg,her er julemisikk forbudt før 1 desember.Men etter da er her julemusikk hele tiden,og julefilmer,julepynt,julepyntete vinduer julebakst osv..Jeg blir rett og slett litt tussete:pSitter benket foran barnetv med ungene hver kveld og ser nrkbarnetv før vi ser en episode av skomaker Andersen hver dag.I tilegg er det julefilmer både titt og ofte.Mørke kvelder og julelys ute og i vinduer,ååå,elsker å gå tur i mørke åsmugtitte på julevinduer hos folk.Elsker virkelig julen,griner til julesanger osv..Å hvordan skal jeg klare å vente i flere mnd?? Jeg begynner å glede meg til jul når sommerferien er over:ja:


#46

Dixie Diner sa for siden:

Hehe jeg klarer heller ikke å vente, nesten. Blir helt sinnssyk ved tanken på at det er nesten hele 4 måneder til!! :sur:


#47

Marge sa for siden:

JA! Jeg elsker julen, og da er det stemningen jeg tenker mest på. Magisk... elsker julemusikk, snø, lukten ute en vinterkveld, alle lysene i hagene, de bekmørke, koselige morgenene, introsangen til skomakergaten, santa lucia-dagen. Pakke inn gaver, bake pepperkaker,pynte...og lukten av røkelse og granbar!!! Og jeg ELSKER å kjøpe julegaver :)......... ÅHHH no lengter jeg etter juuuuuuul..... :D


#48

Dixie Diner sa for siden:

Snø ja. Det er jo pokker aldri snø her lenger. :( I fjor var det snø i et par dager bare, og det var jo mildt hele vinteren. Jeg gikk med tynn genser ute midt i januar uten å fryse et sekund. :dåne:


#49

Marge sa for siden:

Ja, det har dessverre begynt å bli like tilstander her på vestlandet... vurderer å flytte til trondheim :p Jeg er så julete at jeg skulle ha rød sofa... angrer på det i dag. :nemlig: Ellers er yndlingssangene mine o'helga natt, det kimer no til julefest og det hev ei rose sprunge...akk.


#50

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har rød sofa, deilig stoffsofa med chaiselong. Kjøpte den 2 dager før julaften i fjor, skal si den gikk rett inn sammen med julepynten og hele pakken her. :glis:


#51

Marge sa for siden:

Ha,ha, ser det for meg :D Min er egentlig ikke julerød, men litt dypere rød, men det synes ikke om kvelden med dempet belysning. ;) I fjor dro vi og hogget juletre selv, det var kjempekoselig. Også drar vi på julemarked hvert år. Og for de som synes det er stress med gaver fordi folk har alt, så kan man gi en pengegave til kirkens nødhjelp i stedet og få det dokumentert på et julekort.


#52

lijander sa for siden:

Har begynt på julegavene iallfall :humre:


#53

Marge sa for siden:

Jeg og :D Det blir mest gaver fra nøstebarn til nieser og nevøer, og vin og godbiter fra bondens marked.


#54

Zip sa for siden:

Å gosj, no kjente eg kor voldsomt eg gledar meg til jul :D :hyper:

Me skal feire vår første jul heime i år, det kjem til å bli så bra :D


#55

LilleLeo sa for siden:

Det jeg liker aller best med julen, er å pakke inn gaver og lage merkelapper selv. :flau:
Tror at jula i år blir litt tung, med tanke på at Sara ikke er her og sånn. Og så skal vi feire med svigers tror jeg...


#56

Marge sa for siden:

Ja, det er både + og - med høytider. No kjenner ikke jeg din historie, men håper dere får en fin jul til tross. Skjønner at det er ekstra tungt å savne noen i julen.


#57

Blondie sa for siden:

Jeg er i utgangspunktet glad i jul, men venter med den helt store stemningen til 1. desember. Da pynter jeg, baker kaker med barna og prøver å nyte stemningen innimellom alle pliktene (og hektiske dager på jobb).

I fjor feiret vi jul mest på trass. Julen har ikke den helt samme schvungen over seg etter at Sigurd døde 2. juledag for snart to år siden. Alle juleluktene, stemningen og lydene minner meg klamt om den dagen vi måtte gi tapt. :(
Vi feirer og gleder oss likevel pga de store barna, men det blir nok aldri det samme er jeg redd.

I år vil jeg i tillegg være høygravid midt i julen, så det blir nok litt amputert nå også. (selv om jeg faktisk har begynt på gaveinnkjøpene!)


#58

Estrella sa for siden:

Det er sånn det er hos oss også. Jeg liker julen men etter at Nicholas døde blir det ikke helt det samme. Han også døde jo i desember (13 desember) Men p.g.a. av Christian bare må vi.


#59

Nenne sa for siden:

Visvas! Det skal ikke ned før 20. dag jul. Hvis man setter det opp 22. eller 23. desember varer det lenge. :nemlig:

Nok en julefanatiker melder seg. :juhu: Jeg her godt i gang med gavene allerede, jeg begynner så tidlig at jeg alltid ender opp med å kjøpe alt for mye.

Hos oss er desember full av tradisjoner og ting som skal gjøres og det trives vi utmerket godt med. :nikker:

Jeg gleder meg også. Julemusikken får vente, men siden jeg er av den oppfatning at det er alt for lite marsipan i verden, får julemarsipanen ikke ligge i fred når den kommer i butikken nei. For min del kunne den kommet mye tidligere og hett julimarsipan.


#60

Gaia sa for siden:

Jul? I september? :tullerdu: Neineineinei. Det blir helt feil for meg. Jeg begynner ikke å planlegge julen før adventstiden er her. (Og jeg planlegger sjelden sommerferien før i slutten av mai).

Jeg gleder meg til å lage adventskalender til Snupp, det gjør jeg. Og til å planlegge julen sammen med ham, med pepperkakebaking, tenning av adventslys og juleverksted. Men her skal det først pyntes lille julaften. Og julepynten skal ned 1. januar (de årene vi har nyttårsfest hjemme, så forsvinner julepynten 30. desember).

Jeg syns ofte det blir litt overfokus på hvor koselig julen skal være. For mange er dette en høytid som er alt annet enn trivelig, og jeg syns den volsomme fokuseringen man har på hyggen og på familiekosen nesten er litt respektløs i forhold til de som syns dette er en skrekkelig vanskelig tid. Ikke nok med at man kanskje i ekstra stor grad minnes på ensomhet, eller det "alle andre" har som man ikke har selv. Det skal trekkes ut i det uendelige, og man begynner hele styret allerede i oktober.

Jeg liker julen, men jeg syns også det er en vemodig høytid, og innimellom blir den litt vel masete.


#61

Blondie sa for siden:

Det er jeg enig i. Det er liksom mye mindre rom for å være lei seg i julen, da skal man i så mange sammenhenger være krampaktige glade i hverandre. Min mor er og blir en drukkenbolt, selv om det er jul og vi har fremdeles vonde minner fra den tiden uansett hvor koselig en julaften måtte være.
Jeg kjenner jeg blir sur når f.eks Plantasjen rigger til jul i slutten av september, da er jeg drittlei alt glitteret før desember kommer. :gaah:


#62

Sitron sa for siden:

Jeg syns denne tråden bør slettes.


#63

Frances sa for siden:

Jeg elsker jul og alt det fører med seg jeg også. Men prøver å ikke ta av før kalenderen viser 01. desember. Da tar vi frem juleesken der jeg har oppbevart julemusikken og julebøkene siden året før. Vi kjøper heller ikke pepperkaker før denne datoen, selv om barna maser aldri så mye.


#64

Dixie Diner sa for siden:

Juleeksen? Går han på batterier eller er det et ekte mannfolk du har bundet og gjemt i skapet og bare tar frem til jul? :hmm:


#65

Dixie Diner sa for siden:

DU bør slettes. :trasser:


#66

Nenne sa for siden:

Vi gjør ikke sånt her. Ikke en gang for deg, kjære. :)


#67

Gaia sa for siden:

Hvorfor? Fordi det er en juletråd i september, eller er det andre årsaker? :nysgjerrig:


#68

Røverdatter sa for siden:

Jeg elsker jul. Julen er magisk, men magien blir borte når man spiller julesanger i september, spiser julemarsipan i oktober, er ferdig med alle julegavene i november og pynter tidlig i desember.

Første desember starter forberedelsene for meg. Da er det pakkekalender til Vesla og jeg begynner å tenke på julegaver. Gavene kjøpes og lages med stor glede og omtanke for dem som skal ha dem. Små og store gaver. Huset ryddes og vaskes der det trengs og vi leser julebøker og hører utvalgt julemusikk. Huset pyntes med lilla lys og lilla duker i adventstiden. Vi baker pepperkaker sammen og et lite utvalg av de julekakene vi liker aller best. Vesla og mannen lager pepperkakehus med lys i. Først lille julaften tar vi inn treet og pynter det. Alt gjøres i stand. Ettermiddagen og kvelden lille julaften er så magisk at vi knapt kan puste, julaftens morgen er årets beste og mest frydefulle morgen. Når klokken blir fem og julen liksom begynner er alt det magiske over for meg. Men de magiske timene da alt er klart til jul og verdens mest forventningsfulle stemning råder i huset er vidunderlige.

Men snakk ikke om jul i september, for da forsvinner magien og fryden.


#69

Noba sa for siden:

Jeg kan godt handle julegaver i september, men det er mest fordi jeg synes det er greit å fordele innkjøpene på lønningene før jul og ikke få alt på den i desember. Utover det er jeg sterk motstander av at julestyret begynner alt nå. Høsten skal nytes når den er her, så når advent kommer skal vi ha advent - da er det lys i vinduene og lilla lys i adventslysestaken. Først på lillejuleaften skal det julepyntes :ja:


#70

Go\jenta sa for siden:

Jeg også elsker julen!:nikker: 1. desember setter jeg fram julekrybben, adventsstjernen, og adventslys. Det blir mye pepperkakebaking og andre juleaktiviteter med barna, og deres venner på besøk.Og adventskalenderene er da selvfølgelig klare!

Når det nærmer seg juleaften, tar det av med julepynting, men treet pleier vi ikke sette fram før lille juleaften.

I år blir det ekstra deilig, da jeg ved å få fri noen få vakter, har fri hele tre uker rundt jul!!!! DA blir det mye juledilling, og barna skal ha fri HELE julen!

GLEDER MEG!!!!


#71

Ru sa for siden:

Det er faktisk ikke mange dager siden jeg tenkte at nå er det jammen ikke lenge til jul! :hyper:
Det er litt kjipt at vi ikke skal være hjemme i år, menmen.

Jeg gleder meg egentlig aller mest til å lage julekaker med poden.

Og i år ønsker jeg meg en baby til jul. :nemlig: I magen altså.


#72

Polyanna sa for siden:

(Har ikke lest tråden, men: Gale menneske! Du kan ikke kjøre julemusikk nå! Da begynner det å regne! :Overtroisk:


#73

Anonyma sa for siden:

Jeg er like julegal som flere andre her inne, jeg ELSKER julen!! Julen og adventstiden med all dens forventninger og forberedelser! Den beste tiden av året, definitivt!

:lys:


#74

Dixie Diner sa for siden:

Ikke for meg, heldigvis. Magien er der hele året, jeg er nok en smule spesiell. :glis:


#75

Fadese sa for siden:

Jeg er ikke helt der ennå, nei. :hehehe:
Men jeg HAR faktisk kjøpt fire julegaver allerede!


#76

Strå sa for siden:

Fin forslag å opprette en juletråd. Gleder meg til jul skal kose meg masse i år også. :ja:


#77

Susse sa for siden:

Juleturnusen kom i går, og jeg gleder meg IKKE til jul i år !

Selve julekvelden, både 1.og 2. juledag skal visst tilbringes på legevakta gitt. :trist:
men visste jo det kom, var min tur nå.


#78

Frantzen sa for siden:

Ja, du er gal.. :hehehe:


#79

Anne sa for siden:

Jul i juli! :knegg:
Nei, her er det ikke tanke på jul før i november, men DA koser jeg meg stort med hele julen... pakker og julebrev, etiketter og julepynt...

syns du er søt jeg, med denne enorme interessen for julen, smitt gjerne litt mer over på meg, men ikke før i november :D


#80

Dixie Diner sa for siden:

Tro meg, jeg blir ikke MINDRE hyper når det virkelig nærmer seg jul, så dere får nok se mer av dette fremover. :knegg:


#81

amylin sa for siden:

Jeg elsker også julen. Kan vel ikke si at jeg ikke har startet å planlegge ... Jeg har brodert en julekalender, er i gang med julestrømpe og julekalender nr. 2. Dessuten er jeg så og si ferdig med julegavene.


#82

Propella sa for siden:

Takk Iset :nemlig: Etter å kun ha sett overskriften på denne tråden over uleste tråder har jeg siden igår, fått dilla på en julesang. "Something about christmas osv" spilles om og om igjen inni hodet mitt. Få den ut!!! Det er lenge til jul.


#83

vimjer sa for siden:

En julestemningstråd i starten av september! :rørt:

Ja, Iset, du er litt gal. På en søt måte.


#84

Dixie Diner sa for siden:

Haha, jeg må bare trekke denne frem igjen, for i år begynner visst julegalskapen min enda tidligere. Jeg gleder meg sånn at jeg hyperventilerer litt.


#85

Maiden sa for siden:

:fnis:

Begynner å tenke på jul jeg også nå, gleder meg skikkelig. :ja:


#86

Dixie Diner sa for siden:

Jeg fikk litt julestemning over meg i morges, da himmelen var helt MØRK av regn. Ja, regn er jo det store juleværet her på vestlandet, så det er kanskje ikke så rart. :knegg:


#87

Enhjørning sa for siden:

:lol:


#88

Tertit sa for siden:

Gleder meg masse til jul jeg også! Er helt tussete etter jula. Elsker alt juleståket som alle sukker over. Å spm jeg gleeeeder meg! :lys:


#89

MokkMokk sa for siden:

Jetg forstår meg ikke på folk som tenker på jul allerede. Det er august! Det skulle vært SOMMER nå! :sur:


#90

Polyanna sa for siden:

Dere er gale, gale, gale!!!! :tullerdu: (Og ja, jeg nekter å putte lue på den smiley-en!! :trasser: )


#91

Enhjørning sa for siden:

Jeg har kjøpt 9 julegaver allerede. :glis:


#92

Tertit sa for siden:

Jeg er også godt i gang med julegavene :D


#93

Misteri sa for siden:

Dere kan ikke være rett i nøtta! :tullerdu:

Det er AUGUST, hørere dere august ja! Hvor pokker er det blitt av sommeren, er kun 14 grader ute. :mumle:


#94

KristinS sa for siden:

Jeg også. :ja:


#95

Blå sa for siden:

Jeg gleder meg også til jul . :dulte: Og til hele høsten, jeg elsker høsten, selv med bergensregn. :nemlig:


#96

Røverdatter sa for siden:

Akkurat nå så gleder jeg meg omtrent like mye til juli neste år. Jeg elsker jul og vil nyte jul når det er jul - ikke flere måneder i forveien.


#97

Jinx sa for siden:

Tuva hørte på julecd i går, da kom jeg i litt julestemning:D


#98

Dixie Diner sa for siden:

Ja men det er jo ikke, og har heller ikke vært, sommer. Slik som i fjor og året før det. Så da kan man like gjerne begynne å tenke på jul heller. :nemlig:


#99

Skytte sa for siden:

:nemlig:


#100

Maverick sa for siden:

Dere er klin gærne. :gal:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.