Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Utbygging av "grovbad", vaskerom el.l.

#1

Candy Darling sa for siden:

Aldri et år uten et prosjekt, selvsagt, så nå begynner vi å fundere på om vi skal starte et utbyggingsprosjekt til neste år. :rolleyes:

Vi bor i et rekkehuskompleks, og har dobbelt sett med garasjeplass, hvilket vi ikke trenger. Det er inngang fra garasjen inn til en knøttliten gang og med badet som første rom. Nå vurdere vi å flytte ytterveggen ned og inkludere to av garasjeplassene i leiligheten vår, noe som enkelt lar seg gjøre med kun én vegg. Det vil bli ca. 24 m^2 ekstra.

Så er spørsmålet hva som er mest praktisk og nyttig. Et alternativ er å flytte hele badet ytterst, men det anser jeg som ganske uaktuelt, siden det er et dyrt og helt nytt bad. Et vaskerom hadde vært deilig (vaskemaskin på badet i dag), men relativt dyrt, siden vi da må bryte/pigge opp betong for å få avløp. Vann er vel ganske enkelt å få tak i gjennom den nåværende ytterveggen, så det kan vel la seg gjøre å få opp en vask der avløpet går tilbake til badet?

Siden vi om ikke altfor lang tid har to barnehagebarn, ser jeg for meg at det kunne vært deilig å ha et sted der alle sølete støvler og dresser kunne være og rengjøres uten i det hele tatt å tas inn i huset. En stor og god garderobe/hall er sikkert også deilig, men blir det bare et tomt og "dødt" rom, slik det def. er hos sviger?

Noen som har noen idéer og erfaringer å dele utfra forutsetningene? Pris har vi ikke begynt å ta med som faktor enda, men det er i hvert fall ikke noe problem å få mer lån på leiligheten.


#2

Millen sa for siden:

Helt uavhengig av pris ville jeg gått for vaskerom. Nettopp som du sier pga sølete støvler og dresser. Men det lureste er nok å høre med fagfolk.
Lykke til :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.