Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjør jeg med dette kjøttet?

#1

Divine sa for siden:

Jeg har en entrecote og en mørbradsbiff liggende til tining. Jeg har masse grønnsaker i hus, så jeg tenkte å lage en gryterett basert på kjøttet og det grønne. Noen forslag? Og hvordan tilbereder jeg kjøttet på best mulig måte. Bare skjærer jeg det opp i biter og steker det. Eller? :kjøttnaiv:


#2

Albertine sa for siden:

Jeg elsker å koke kjøtt lenge og vel til det omtrent detter fra hverandre, men da bruker jeg grytekjøtt og ikke sånn go'kjøtt som du har. Men du trenger jo ikke koke det så lenge da, så fremgangsmåten din høres helt grei ut.


#3

Divine sa for siden:

Jeg har et hav av tid før middagen, så blir det enda bedre hvis jeg koker det? I så fall, hvor lenge skal det koke?


#4

Albertine sa for siden:

Det er litt synd å koke ihjel entrecote da, men du kan jo gjøre det hvis du vil. Bruk masse løk som basis, legg kjøttbiter over (stekt eller ikke, det spiller ikke så stor rolle) krydre godt og ha på vann så det dekker. La det putre en times tid eller lenger, og så putter du oppi grønnsaker etterhvert, avhengig av koketiden de trenger for å bli ferdige. Tomater er veldig godt i sånne gryter, synes jeg.

Lykke til! :)


#5

Divine sa for siden:

Takker. :blomster: Jeg er helt grønn når det gjelder tilbereding av annet kjøtt enn kylling, så fint med innspill. Så nå skal jeg på kjøkkenet og kokkelere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.