Hva blir liggende til tross for søt- eller salthunger, altså ikke fordi du er flink. :cool:
Ostepop spiser jeg aldri. Det smaker rett og slett papp. After Eight og annen mintsjokolade er heller ikke på menyen. Dessuten de fleste likørsjokolader. :barnlig:
Appelsinsjokolader, likørsjokolader, mintsjokolader og potetgull med alt annet enn salt (til nød pepper), Skikkelig surt godteri spiser jeg bare når jeg er gravid. Er heller ikke noe glad i peanøtter.
Ellers tror jeg det meste går ned bare søthungeren er stor nok...
Jeg spiser gledelig både After Eight, likørsjokolader og ostepop. :humre:
Det som får ligge urørt er smågodt-sjokolader av andre merker enn Freia og Nidar. Svigerfar vet at jeg er sjokoman og kjøper en halvkilo billig sjokolade til meg hver gang han er på besøk, eller vi er hos dem. Jeg prøver å si at det er Nidar sjokolade jeg elsker, ikke hvilken som helst, men det synker ikke inn. Jeg har sikkert kastet et par kilo gammel sjokolade i løpet av de siste årene.
#Alt sovm det smaker mint av :vondt:
#potetgull med løk :skikkelig vondt:
#stratos og den appelsinsjokoladen som delte seg, pga så lamme reklamer at jeg orker ikke bruke pengene mine på de.
Alt som er Nestlè, potetgull med noe annet enn salt (evnt. pepper).
Alt av lakris, bortsett fra salt lakris.
Også skal det mye til for at jeg spiser "syntet"-smågodt (bortsett fra sorte krokodiller).
Samme her, dog ikke uten unntak, jeg liker noe fra smågodthyllene. Ostepop og potetgull med baconsmak er æsj. Liker IKKE Snickers, peanøtt med sjokolade liker jeg ikke.
Likørsjokolade, Lakris, Bassets allsorts (ekleste godteriet jeg vet om), sjokoladene med noe sukkergreier inni i bridgeblanding, de fleste hvite sjokolader og sikkert mye mer.
Ultramykt og -søtt gelégodteri, nøtter, popcorn, likørsjokolade (i nødsfall åpnes de og tømmes for likør først), de fleste Bassets allsorts (men jeg overlever de brune/sorte og de som er ren lakris) og japanske konfekter in general.
Marsipan glemte jeg, ja. Og engelsk konfekt smaker jo litt marsipan. Unntatt lakrisen og de blå og rosa med strø - er det dem dere kaller prikkete? I så fall stiller jeg meg i kø.
Altså, jeg liker f.eks. mørk sjokolade med innebygd bringebærsmak (ikke fyll). Og jeg liker Troika. Men melkesjokolade fylt med masse ekkel bringebærgelé (de bringebærformede og noen av jule- og påskebitene man får i løs vekt i kiosk) er bare kvalme. (Og det skal litt til før jeg sier noe sånt om godteri, altså.)
Jeg spiser omtrent ikke godteri. Å ramse opp hva jeg faktisk spiser av godteri er fortere enn andre veien, så jeg skal ikke starte med oppramsingen en gang. Stort sett er godteri ekkelt, og jeg har grøsset mang en gang nedover her etterhvert som jeg har lest beskrivelser.
Det jeg kan komme på nå er:
Sjokolade med fyll (likør, gele, marsipan, banan, kokos osv.), utenom nøtter, toffee og karamell.
Sjokolade med mintsmak, appelsinsmak, bringebærsmak, banansmak og annet (sjokolade skal smake sjokolade).
Hvit sjokolade.
Bassets All-sorts, bridgeblanding og engelsk konfekt.
Blått og annet "syntetisk" godteri.
Jeg er egentlilg ganske kresen på godteri. :nemlig:
Der har dere meg. Men fluene hos meg er likørsjokolade, den aller mørkeste sjokoladen (mer enn 70 % kakao), enkelte typer seig vingummi, kindersjokolade og kokostwisten.
Jeg spiste litt for mange sånne is-sjokolader en gang, så nå grøsser jeg bare av dette bildet, og blir nesten kvalm.
Navnet kommer selvsagt av at de skal fryses, også spises.
Dette burde egentlig være enkelt, ettersom jeg er så å si altetende innenfor det usunne feltet, men nå må jeg visst tenke litt... Svarer nå uten å lese de andre svarene først, men må si meg enig med hovedinnlegget: ostepop er nær sagt uspiselig. Jeg er heller ikke glad i kokossjokolade og snickers, for ikke å snakke om engelsk konfekt. :skremt: Det er virkelig forferdelig. Jeg husker også noen gammelmannsdrops ved navn smørmalt som smakte høgg.
Og hvordan kunne jeg glemme appelsinsjokolade! :dåne:
Jeg er sær når det gjelder godteri. Jeg spiser ikke sjokolade med diverse ting tilsatt, dvs jeg spiser kun ren sjokolade. Alt annet får stå. Ingen konfekt, enten den er engelsk eller hva det nå er. Søt lakris blir også liggende. Potetgull med andre smaker enn salt. I det hele tatt er det svært lite godteri som jeg spiser men det lille jeg spiser, det spiser jeg alt for mye av.
Der var'n ja. Jeg brukte å få slike i gave hver eneste bidige jul. Venninnene mine syntes jeg var så snill som alltid ga dem så mye sjokolade når de kom på besøk. De skulle bare visst ... :grøsser:
I likhet med Nenne kan jeg styre meg for gummiegg- og krokodiller.
Spiser egentlig veldig lite godteri. Det gikk opp for meg da jeg, her om dagen, ble oppringt i fbm en spørreundersøkelse. Spørsmålet var hvor ofte jeg spiser sjokolade, og det er jo uhyre sjeldent. Slik var det ikke før, altså.
Jeg var en slikmunn av dimensjoner tidligere, men etter at røykebehovet forsvant gikk søthungeren samme vei.
Jeg er ikke altetende når det gjelder godteri (heldigvis, får jeg nesten si).
Engelsk konfekt, Bridgeblanding, Ahlgrens biler (det ALLER verste godteriet), Godt & Blandet, det meste av seige smågodt, Crispo, Bamsemums ....
Jeg liker ikke søt lakris, men er veldig glad i sjokolade, og ikke minst, deilige festkarameller. :nam:
Dere kan tro sorgen var stor den gangen jeg dro på hyttetur med det jeg trodde var en stor pose festkarameller. På butikken hadde de forvekslet festkaramellene med de ekle stesøsknene som er fylt med lakris. :leppe: Jeg har aldri helt kommet over skuffelsen kjenner jeg.
Ostepop lukter først og fremst grusomt. Mitt mareritt er road trip med fem mennesker i en bitteliten Fiat hvor det gumles ostepop. Det er varmt, klamt og lukter gammel "ost".
Kokossjokolade klarer jeg ikke få i meg.
Eissjokolade og Fox kommer inn i kategorien kvalmefornemmelser av å se posen pga overspising en gang i barndommen.
Rosiner overtrukket med sjokolade er grusomt, det samme med yoghurtnøtter. Jeg er definitivt ikke blant de som savner SoHo, for den var bare sur.
Baconcrisp er en forferdelig oppfinnelse, og den som fant på ideen å selge det på kino burde vært skutt. Ødelegger jo hele filmopplevelsen om man må sitte og kjenne på den lukta av noe som ligner fordervet bacon.
Sjokolade fylt med lakris, likør eller bringebærgele står jeg over. Jeg skal være temmelig godtesyk før jeg spiser Bamsemums og Panda-lakris også. Ellers så er jeg (dessverre) ganske altetende når det kommer til godteri og snacks
Jeg er en av de få som ikke liker potetgull,- har ikke spist det på over 15 år.
Ostepop og saltstenger får også stå i fred for meg.
Sure gummiting er æsj, blått gummigodt er litt for... blått, amerikansk sjokolade er generelt litt for søtt og sjokolade med likør eller karamellfyll liker jeg ikke.
Tror det meste går i grisen her også. Men jeg er ikke særlig glad i:
Nøttesjokolade (fruktnøtt er unntatt)
marsipan
ostepop
baconcrisp
nøtter - med unntak av peanøtter
veldig mørk sjokolade
hvit sjokolade
sjokolade med likørfyll
eis-sjokolade hadde jeg ikke tenkt på på årevis men nei, det er IKKE godt.
julekalender-sjokolad
smørmalt (var noe som het det, var det ikke?)
Vi er flere. Men det er vel oss og de gamle damene som kjøper den, da. Har dere lagt merke til at den har sett likedan ut alltid? Det er vel så de gamle damene skal kjenne den igjen?
mmmmmmmmm
Jeg også! Og Mindes lakrissjokolader. Jeg liker bringebærfylt sjokolade også. Når jeg kjøper plukk-selv-godteri, er det stort sett 50/50 lakris og bringebær.
Spiser ikke engelsk konfekt, skumgodterier (Ahlgrens biler - fysj!), vingummi, og sånn fettfattig sjokolade som var så populært for noen år siden, husker ikke merket (Energy?), men de er altfor søte. Baconcrisp er også pyton.
Denne kan jeg bare signere. Ellers burde Hersheys melkesjokolade vært bannlyst.
Er heller ikke så begeistret for Fruktnøtt (eller andre sjokolader med rosiner :kvalm: ) og den der appelsin krokan sjokoladen.
Smørbukk spiser jeg aldri.