Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vinskap

#1

Minerva sa for siden:

Min kjære er veldig glad i vinsamlingen sin, men har blitt skuffet over enkelte av vinene sine i det siste. Han mener det skyldes den dårlige oppbevaringsplassen vi har her i huset, en bod som blir temmelig varm om sommeren. Jeg syns han fortjener et skikkelig vinskap hvor tempraturen er konstant, så kanskje julegaven hans i år blir litt ekstra stor.:ja:

Er det noen med erfaringer der ute? Størrelse og pris?


#2

Tjorven sa for siden:

:abonnerer:

Vi giftet oss for snart et år siden, og har blitt lovet vinskap i bryllupspresang når den nye leiligheten vår står klar i januar.


#3

Minerva sa for siden:

:dytter:


#4

torsk sa for siden:

:døtte:

Cille, har du funnet noen lure skap som ikke koster skjorta? Vi flytter snart til ny bolig med dårlige lagringsmuligheter, så jeg bør vel få ut fingeren og anskaffe vinskap.


#5

Ru sa for siden:

De har et fra Matsui på Elkjøp, koster 1990,- eller deromkring. Om det er bra aner jeg ikke, men vi har vurdert det. Det må jo være bedre enn ingenting. :knegg:


#6

Veronal sa for siden:

Vi har et Gram vinskap. Det ble kjøpt som demomodell på Elkjøp i 2001 til 8000,- og vi er veldig fornøyd med det bortsett fra den originale innredningen som ikke tillot mer enn 55 flasker. Vi har laget vår egen innredning slik at skapets kapasitet er utvidet til 130 flasker. Vi skal kjøpe et skap til og neste gang kommer vi til å sikte oss inn på et skap som har høy kapasitet i utgangspunkter.

Smart Club har en del vinskap som kan være verdt å sjekke ut. Ikke kjøp smurfeversjonen med mindre du er sikker på at vinsamlingen ikke kommer til å ta av. Kjøp et stort skap (type 180 cm høyt) så lenge dere har plass til det og er interessert i vin og innkjøp/lagring av vin.


#7

torsk sa for siden:

Ah, Smart Club! Takk for tipset. Plass må vi bare finne (hører du, Sokk?), vil ikke ha smurfeskap. Men vil helst slippe unna med kun ett skap, og da må det ha 2 soner og blir fort litt dyrt ser det ut til.

Jeg har landet på et ganske moderat innkjøps/samle/nerdenivå, så den store veksten ser jeg ikke for meg med det første. Men må ha plass til det vi allerede har, kanskje på tide å drikke mer så vi slipper unna med mindre skap? :)


#8

Veronal sa for siden:

Det nytter ikke å drikke mer. Plutselig blir din kjære gravid og du går over i en solidarisk fase med hensyn på vindrikking og fra å ha et dynamisk inn og ut-forhold til vinskapet så ender du opp med at du i 9 måneder kun har ett inn-forhold til vinskapet. Plutselig, før du aner ordet av det, er skapet fullt og buler på midten og kona har ikke født ennå.

Du trenger et stort skap. :erfart:


#9

torsk sa for siden:

Eller, må og må. I dag lagres jo all vinen på samme temp, og det går jo tålelig bra. :dunk: Med ett ble disse aktuelle likevel:
Whirlpool
Dantax (Tannkremprodusent som har startet med elektrovarer i stedet, i hvert fall hvis man skal tolke ut fra den forrige TV-en vår)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.