Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger forslag til "takk for hjelpen"-gave

#1

Éowyn sa for siden:

I forbindelse med visning av leiligheten måtte vi rydde vekk en god del ting og tang. Vi skulle egentlig leie lagerrom, men så var vi så heldige å få lagret alt i huset til et vennepar.

De har barn som samme alder som mitt, og har hatt sønnen min mye på besøk i forbindelse med rydding og flytting.

Nå vil vi gjerne gi dem noe som takk for all hjelp, men finner ikke helt ut hva vi vil gi. (Vin er liksom så kjedelig, og barnevakt kan de få når som helst av familie.)

Noen forslag?


#2

Sitron sa for siden:

Pris?


#3

Minerva sa for siden:

Hva med en piknikk kurv, evt fyllt opp med noe lekkert, og et kort der det står at dere gjerne blir med på en friluftspiknikk...


#4

Bokormen sa for siden:

En hjemmebakt kake? Gavekort på restaurant? At dere inviterer dem alle med ut på middag og spanderer? En kurv med vin og sjokolade og andre godsaker? Gavekort på familiefotografering (om de er av typen som liker det, vel og merke..). Eller at dere tar med ungene deres på lekeland/ badeland/ hyttetur?


#5

Perhonen sa for siden:

Tja... de har kanskje det meste av det de trenger...spørs hvor mye dere har tenkt å legge i gaven. Gavekort til en restaurant (inklusiv barnevakt) feks.

En bok kanskje... jeg har en jeg er veldig glad i som jeg gjerne gir bort til "trengende" som har alt.
www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=2167519&rom=MP
Jorden sett fra himmelen av Yann Arthus Berthrand. Dette er et praktverk av en bilde/fotobok, med noe tekst i tillegg. Har ennå ikke møtt noen som ikke har blitt glad for den boken.

Har de en elefant..? Alle lykkelige hjem trenger en elefant har jeg engang lest. Så, en liten elefant i tre for eksempel.

Er vel et hav av mer eller mindre nyttige gaver man kan gi bort.
En ordentlig kokebok, en vakker linduk, verktøy setter de fleste menn pris på (i sær de med barn for med barn forsvinner verktøyet), noen vakre vinglass. Kanskje er det noe de samler på.

Skal tenke litt... Og hva ville dere ha ønsket dere hvis det var dere som skulle fått en sånn gave?


#6

Siri sa for siden:

Jeg har veldig sans for gaver som forbrukes - noe godt og hjemmelaget f.eks, eller en god kaffe, en eksklusiv sjokolade, koselige stearinlys, te, vin - noe i den leia der?


#7

Agent Scully sa for siden:

Vi endte opp med en "Ost og vin"-kurv da vi ville takke for hjelp. Vin alene er litt stusselig, men sammen med endel nøye utvalgte oster og kjeks, i en dekorativ kurv, så ble det litt mer "helaften" av det. (Vi visste at de likte ost, da)


#8

Lykken sa for siden:

Tja, det spørs hvor mye dere har tenkt å legge i da?
Mange setter jo pris på en dyr flaske konjakk eller vin. Hva med å be de ut på en bedre middag med påfølgende stand up-show eller revy etc.
Gavekort på Spa-behandlinger.


#9

konemor sa for siden:

Hva med et spill for hele familien? Mange fine spill som passer for store og små. Da kan de få mange koselige stunder ilag. Kan evt spe på med noe annet også.


#10

turi sa for siden:

Litt dyrt sengetøy? Eller be de med ut på restaurant for å spise, det hadde vært favoritten min veit jeg!!:matvrak:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.