Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Deig i kjøleskapet

#1

Lykken sa for siden:

Vi lagde pizza igår, og det ble litt deig til overs. Er det greit å ha deigen et par dager i kjøleskapet, holder den seg der? Tenkte lage en fantasipai av restedeigen og det jeg finner hjemme imorgen.


#2

Lykken sa for siden:

:dytter: Halllooo anyone?

Nå har deigen som ble laget søndag kveld ligget i kjøleskapet til idag. Kan jeg da legge den varmt og heve litt igjen, eller er den ikke brukanes nå`?

:confused:


#3

Veronal sa for siden:

Det er mulig (gjetter jeg) at du har for mye gjær slik at det blir gjærsmak, men jeg ville gitt det et forsøk.

Les dette:

www.dagbladet.no/magasinet/2007/09/10/511527.html


#4

Lykken sa for siden:

Tusen takk for svar, Veronal. :)
Da kunne jeg jo prøvd å blande den gamle med en kjapp ny en, men jeg har egentlig ikke tid til lang heving...skal jo ha middagen en gang før leggetid. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.