Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bærespørsmål

#1

Fadese sa for siden:

Jeg har et elastisk bæresjal som jeg bærer Knerten i, men han siger så langt ned.
Jeg kan knyte ganske stramt, men ikke lenge etter ligger han nærmest vannrett og hviler på hoftene mine.
Til tross for at han er kun én måned gammel er han ganske stor, Knerten min. Han var 60 cm lang og veide 5600 gram for en uke siden.

Er det vanlig at de siger ned på denne måten? Knyter jeg feil, legger jeg han i feil eller er han rett og slett for tung for elastisk sjal?
Det virker som han ligger godt og det er ikke ubehagelig for meg å bære, men jeg føler liksom at han skulle ligget lenger opp.

Håper noen bærere kan gi meg svar!


#2

Tangina sa for siden:

Du knyter antagelig for løst (hvis du er sikker på at du knyter riktig ellers). Det er ikke noe problem å bære også større barn i elastisk sjal. Jeg knyter alltid strammere enn jeg tror er nødvendig. Har du ham i froskestilling eller med beina ut? Skjønte ikke helt det med "vannrett på hoftene dine".


#3

jolie sa for siden:

Jeg vil tro du ikke knyter stramt nok.

Hvordan ligger han? På tvers, på skrå eller rett opp og ned?

Når jeg knyter på meg elastisk sjal ligger det meste stoffet rundt puppene og ikke så mye om midjen. Det er trangt å putte en bebis inni der, men det gir jo etter og strekker seg etterhvert som dere begge 'siger på plass'.


#4

Sitron sa for siden:

Om du har brukt sjalet mye, så kan du prøve å vaske det slik at det trekker seg sammen litt. Det gjorde jeg når mitt begynte å bli litt slarkete.


#5

mehmet sa for siden:

Elastisk sjal skal knytes mye strammere enn man tror. Når jeg knyter det så har jeg magebeltet helt stramt, og i krysset foran puppene har jeg bare ca. 8-10 cm "slakke", altså avstand fra bryskassa til krysset.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.