Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Melboller i grønnsakssuppe?

#1

Celica sa for siden:

Skjønner egentlig ikke hva jeg prater om selv,men får prøve å forklare :knegg:

Når svigermor lager grønnsakssuppe,pleier hun å ha oppi noe sambo kaller "suppeboller".Har spurt svigermor,men ikke fått noe ut av det.Lurer på om det var egg,mel,salt og pepper?
Noen som aner hva jeg prater om(:fnis:),og som kan forklare hvordan jeg lager det? :gruble:



#3

Fruktflua sa for siden:

Melboller er nydelig. Følg oppskriften Pippimor la ut link til, og ha i tillegg i en knivsodd revet muskatnøtt. Først nå muskaten er en av ingrediensene har du ordentlig gode melboller. :ja:


#4

Ole Brumm sa for siden:

Og er du lat eller har dårlig tid, tar du mel og blander med kraften fra suppen.
Blir også gode melboller. :)


#5

Celica sa for siden:

Muskatt hørtes faktisk godt ut,det skal helt klart prøves ut :jupp:

Tusen takk!


#6

Dixie Diner sa for siden:

Melboller er såå godt! Mormor hadde alltid det oppi supper. Bestemor hadde små medisterboller oppi blomkålsuppen sin, den var helt fantastisk god!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.